Laat de eendenborstfilets het best ’s nachts en onder een stuk aluminiumfolie ontdooien in de koelkast.
2
Verhit wat vet in een pan met antiaanbaklaag. Bak het diepgevroren product op matig vuur ca. 8 min. en draai daarbij meerdere keren om. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
3
Pel de sjalotten en snijd ze in de lengte in vieren. Hak de walnoten in kleine stukjes. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C).
4
Verhit 1/6 van de olie in een pan en bak de eendenborstfilets samen met de sjalotten aan, begin daarbij met de velkant.
5
Haal de eendenborst uit de pan en leg deze met de velkant naar boven in een ovenschotel. Zet de schotel ongeveer 20 minuten op de bovenste plaat in de oven
6
Giet de rode wijn, het sinaasappelsap en de honing bij de sjalotten in de pan en laat kort opkoken
7
Voeg de kaneel en de kruidnagels toe en laat alles ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen.
8
Voeg wat maïzena toe om de saus te binden. Voeg tot slot de walnoten toe. Laat de saus nogmaals kort opkoken en breng op smaak met peper en zout.
9
Haal de eendenborstfilets uit de oven en serveer met de saus en de aardappelschijfjes.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de eendenborstfilets het best ’s nachts en onder een stuk aluminiumfolie ontdooien in de koelkast.
2.
Verhit wat vet in een pan met antiaanbaklaag. Bak het diepgevroren product op matig vuur ca. 8 min. en draai daarbij meerdere keren om. Laat hierna op keukenpapier uitlekken.
3.
Pel de sjalotten en snijd ze in de lengte in vieren. Hak de walnoten in kleine stukjes. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C).
4.
Verhit 1/6 van de olie in een pan en bak de eendenborstfilets samen met de sjalotten aan, begin daarbij met de velkant.
5.
Haal de eendenborst uit de pan en leg deze met de velkant naar boven in een ovenschotel. Zet de schotel ongeveer 20 minuten op de bovenste plaat in de oven
6.
Giet de rode wijn, het sinaasappelsap en de honing bij de sjalotten in de pan en laat kort opkoken
7.
Voeg de kaneel en de kruidnagels toe en laat alles ongeveer 15 minuten zachtjes pruttelen.
8.
Voeg wat maïzena toe om de saus te binden. Voeg tot slot de walnoten toe. Laat de saus nogmaals kort opkoken en breng op smaak met peper en zout.
9.
Haal de eendenborstfilets uit de oven en serveer met de saus en de aardappelschijfjes.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.