Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Bereiding pesto: Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2
 Bereiding: Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.

Vergelijkbare recepten

Kabeljauwfilets met venkelpesto en groene aardappelpuree

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

4 bofrost*
4
bofrost*Kabeljauwfilets, bebloemd
1
venkel
1 bosje(s)
basilicum
100 g
parmezaanse kaas
50 g
pijnboompitten
100 ml
olijfolie
1500 g bofrost*
1500 g
Vegetarisch
200 g
Botersaus
50 g bofrost*
50 g
Vegan
1
klontje boter
zout en peper

Bereiding

1.
Bereiding pesto: Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2.
Bereiding: Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.