Bereiding pesto:
Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2
Bereiding:
Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Bereiding pesto:
Snij de venkel in stukken en pureer deze fijn samen met de basilicum, pijnboompitten en olijfolie tot een smeuïge pesto. Voeg de fijn geraspte Parmezaan toe en breng op smaak met peper en zout.
2.
Bereiding:
Bak de kabeljauw aan in een pan met wat boter. Verwarm de aardappelpuree met broccoli en de botersaus in twee verschillende pannen. Voeg de fijne kruidenmix toe aan de saus. Serveer de vis op een bedje van broccolipuree met pesto en botersaus.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.