Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Vet de bodem van twee springvormen met een diameter van 20 cm in met boter.
2
Klop de eieren samen met 3 eetlepels water op in een mengkom. Voeg de suiker toe en klop alles nog 4 minuten op.
3
Voeg de vanillesuiker en het zout toe en zeef vervolgens het roggemeel en het cacaopoeder boven de kom. Meng alles nogmaals en verdeel vervolgens het deeg over beide bakvormen. Strijk het deeg glad en laat ongeveer 25 minuten bakken. Haal de bakvormen uit de oven en laat ze afkoelen.
4
Doe de rodevruchtenmix in een kom geschikt voor de microgolfoven en laat het fruit 5 minuten ontdooien bij 180 Watt. Giet 100 ml water in een pot, roer de suiker eronder en breng aan de kook.
5
Los de maïzena op in een scheutje koud water en giet dit mengsel vervolgens in de kokende vruchtenmix. Laat nogmaals opkoken, haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
6
Klop de mascarpone en room stijf in een schotel.
7
Leg een biscuitbodem op een taartschaal. Verdeel de mascarponecrème hierover en houd daarbij 3 eetlepels over. Bestrijk de crème met de rode vruchten en leg hier de tweede biscuitbodem bovenop.
8
Verdeel de resterende crème over het midden van de bovenste biscuitbodem. Bestrooi met bloemsuiker en de fijngehakte pistachenoten. Versier de taart met verse bessen en serveer.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1el
maïzena
200g
mascarpone
100ml
room
2stuk(s)
springvormen
1el
boter om de vormen in te vetten
30g
verse bessen voor de afwerking
20g
verse bessen om te garneren
1tl
fijngehakte pistachenoten voor de afwerking
1tl
bloemsuiker voor de afwerking
Bereiding
1.
Verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte. Vet de bodem van twee springvormen met een diameter van 20 cm in met boter.
2.
Klop de eieren samen met 3 eetlepels water op in een mengkom. Voeg de suiker toe en klop alles nog 4 minuten op.
3.
Voeg de vanillesuiker en het zout toe en zeef vervolgens het roggemeel en het cacaopoeder boven de kom. Meng alles nogmaals en verdeel vervolgens het deeg over beide bakvormen. Strijk het deeg glad en laat ongeveer 25 minuten bakken. Haal de bakvormen uit de oven en laat ze afkoelen.
4.
Doe de rodevruchtenmix in een kom geschikt voor de microgolfoven en laat het fruit 5 minuten ontdooien bij 180 Watt. Giet 100 ml water in een pot, roer de suiker eronder en breng aan de kook.
5.
Los de maïzena op in een scheutje koud water en giet dit mengsel vervolgens in de kokende vruchtenmix. Laat nogmaals opkoken, haal de pot van het vuur en laat afkoelen.
6.
Klop de mascarpone en room stijf in een schotel.
7.
Leg een biscuitbodem op een taartschaal. Verdeel de mascarponecrème hierover en houd daarbij 3 eetlepels over. Bestrijk de crème met de rode vruchten en leg hier de tweede biscuitbodem bovenop.
8.
Verdeel de resterende crème over het midden van de bovenste biscuitbodem. Bestrooi met bloemsuiker en de fijngehakte pistachenoten. Versier de taart met verse bessen en serveer.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.