Laat het vlees ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Maak de lente-uitjes schoon, en snij ze in schuine stukken van 2 cm. Dep de ontdooide kippenborstfilets droog en snij ze in dunne repen. Maak het citroengras schoon, dep droog en sla plat, snij eventueel in stukjes.
2
Verhit de helft van de olie in een pan en bak het vlees met het citroengras 5 à 7 minuten onder regelmatig roeren. Kruid met peper en zout. Neem het vlees uit de pan en zet het opzij, verwijder het citroengras.
3
Verhit de rest van de olie in een pan en stoof de champignons 4 à 6 minuten op hoog vuur. Kruid af met peper en zout. Haal de champignons uit de pan en zet eveneens opzij. Kook de pasta al dente volgens de instructie op de verpakking.
4
Laat ondertussen de boter smelten in de pan voor de Bouillongroenten, voeg de bevroren groenten en de lente-uien toe en stoof 2 à 3 minuten aan. Voeg de bouillon toe en laat alles nog 3 à 4 minuten sudderen. Voeg de kippenreepjes en de champignons toe. Kruid de mengeling af en kruid ook flink met de rozepeperbessen. Rasp de kaas grof.
5
Giet de strikjes af en meng ze in een grote kom onder de groentemengeling met kip. Schik op borden en strooi er wat kaas over of decoreer met de kaaszeiltjes (zie tip). Snij de citroengrasstengels in evenredige stukken en prik ze ter decoratie in het gerecht.
Onze tip
VERWARM DE OVEN VOOR OP 180 °C (BOVEN-/ONDERWARMTE, 160°C HETELUCHTOVEN). RASP DE KAAS GROF EN SCHIK IN KLEINE VLAKKE HOOPJES OP EEN OVENPLAAT MET BAKPAPIER IN DE VORM VAN BOOTZEILTJES EN LAAT ENKELE MINUTEN BAKKEN. DIEN OP BIJ DE PASTA.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat het vlees ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur). Maak de lente-uitjes schoon, en snij ze in schuine stukken van 2 cm. Dep de ontdooide kippenborstfilets droog en snij ze in dunne repen. Maak het citroengras schoon, dep droog en sla plat, snij eventueel in stukjes.
2.
Verhit de helft van de olie in een pan en bak het vlees met het citroengras 5 à 7 minuten onder regelmatig roeren. Kruid met peper en zout. Neem het vlees uit de pan en zet het opzij, verwijder het citroengras.
3.
Verhit de rest van de olie in een pan en stoof de champignons 4 à 6 minuten op hoog vuur. Kruid af met peper en zout. Haal de champignons uit de pan en zet eveneens opzij. Kook de pasta al dente volgens de instructie op de verpakking.
4.
Laat ondertussen de boter smelten in de pan voor de Bouillongroenten, voeg de bevroren groenten en de lente-uien toe en stoof 2 à 3 minuten aan. Voeg de bouillon toe en laat alles nog 3 à 4 minuten sudderen. Voeg de kippenreepjes en de champignons toe. Kruid de mengeling af en kruid ook flink met de rozepeperbessen. Rasp de kaas grof.
5.
Giet de strikjes af en meng ze in een grote kom onder de groentemengeling met kip. Schik op borden en strooi er wat kaas over of decoreer met de kaaszeiltjes (zie tip). Snij de citroengrasstengels in evenredige stukken en prik ze ter decoratie in het gerecht.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.