Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2
Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3
Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5
Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
100g
peultjes
500ml
kippenbouillon
100g
mascarpone
1snufje(s)
nootmuskaat
1el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
375g
penne
2½
tomaten
1¼teen/tenen
knoflook
62.5g
gekookte ham
1¼
olie
62.5 g bofrost*
62.5g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
125 g bofrost*
125g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
125g
peultjes
625ml
kippenbouillon
125g
mascarpone
1¼snufje(s)
nootmuskaat
1¼el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
450g
penne
3
tomaten
1½teen/tenen
knoflook
75g
gekookte ham
1½
olie
75 g bofrost*
75g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
150 g bofrost*
150g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
150g
peultjes
750ml
kippenbouillon
150g
mascarpone
1½snufje(s)
nootmuskaat
1½el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
525g
penne
3½
tomaten
1¾teen/tenen
knoflook
87.5g
gekookte ham
1¾
olie
87.5 g bofrost*
87.5g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
175 g bofrost*
175g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
175g
peultjes
875ml
kippenbouillon
175g
mascarpone
1¾snufje(s)
nootmuskaat
1¾el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
600g
penne
4
tomaten
2teen/tenen
knoflook
100g
gekookte ham
2
olie
100 g bofrost*
100g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
200 g bofrost*
200g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
200g
peultjes
1000ml
kippenbouillon
200g
mascarpone
2snufje(s)
nootmuskaat
2el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
675g
penne
4½
tomaten
2¼teen/tenen
knoflook
112.5g
gekookte ham
2¼
olie
112.5 g bofrost*
112.5g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
225 g bofrost*
225g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
225g
peultjes
1125ml
kippenbouillon
225g
mascarpone
2¼snufje(s)
nootmuskaat
2¼el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
750g
penne
5
tomaten
2½teen/tenen
knoflook
125g
gekookte ham
2½
olie
125 g bofrost*
125g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
250 g bofrost*
250g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
250g
peultjes
1250ml
kippenbouillon
250g
mascarpone
2½snufje(s)
nootmuskaat
2½el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
825g
penne
5½
tomaten
2¾teen/tenen
knoflook
137.5g
gekookte ham
2¾
olie
137.5 g bofrost*
137.5g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
275 g bofrost*
275g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
275g
peultjes
1375ml
kippenbouillon
275g
mascarpone
2¾snufje(s)
nootmuskaat
2¾el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
900g
penne
6
tomaten
3teen/tenen
knoflook
150g
gekookte ham
3
olie
150 g bofrost*
150g
bofrost*Uienblokjes
Het product is momenteel niet beschikbaar
300 g bofrost*
300g
bofrost*Champignonschijfjes 1000 g
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
300g
peultjes
1500ml
kippenbouillon
300g
mascarpone
3snufje(s)
nootmuskaat
3el
vers versneden basilicum
Zout
Versgemalen zwarte peper
Bereiding
1.
Kook de penne volgens de instructies op de verpakking beetgaar in gezouten water, giet af in een vergiet en laat uitlekken.
2.
Was de tomaten en laat ze 5 seconden schrikken in kokend water. Neem ze er weer uit, ontvel ze en snij ze in blokjes.
3.
Pel de knoflook en haal door de knoflookpers. Snij de ham in kleine blokjes.
4.
Verhit de olijfolie in een pan en bak de bevroren uienblokjes, de knoflook en de hamblokjes 5 minuten aan. Voeg vervolgens de bevroren champignons, de peultjes, de tomatenblokjes en de kippenbouillon toe en laat alles opkoken.
5.
Roer er daarna ook de mascarpone onder en laat smelten op laag vuur. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Voeg de warme penne toe aan de groentepan en meng alles goed door elkaar. Garneer met basilicum en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.