De bouillon aan de kook brengen en al roerend de polenta toevoegen. Eventjes laten doorkoken.
2
De geraspte cheddarkaas erdoor roeren en direct op een stuk bakpapier uitsmeren en laten afkoelen (ongeveer 2 cm dikte).
3
Voor de tomatensalsa, de tomaten zonder zaadjes in kleine blokjes snijden. De peperoni, ui en knoflook fijn snijden en mengen met de tomatenblokjes. Op smaak brengen met peper, zout, fijngesneden koriander en olijfolie.
4
De chicken Mexico bereiden op een bakplaat in de oven.
5
Mooie vormpjes uitsteken van de afgekoelde polenta en deze met wat olijfolie aanbakken in de pan.
6
De gebakken polenta op een bord verdelen, de gegaarde chicken Mexico erbovenop leggen en serveren met de tomatensalsa.
De bouillon aan de kook brengen en al roerend de polenta toevoegen. Eventjes laten doorkoken.
2.
De geraspte cheddarkaas erdoor roeren en direct op een stuk bakpapier uitsmeren en laten afkoelen (ongeveer 2 cm dikte).
3.
Voor de tomatensalsa, de tomaten zonder zaadjes in kleine blokjes snijden. De peperoni, ui en knoflook fijn snijden en mengen met de tomatenblokjes. Op smaak brengen met peper, zout, fijngesneden koriander en olijfolie.
4.
De chicken Mexico bereiden op een bakplaat in de oven.
5.
Mooie vormpjes uitsteken van de afgekoelde polenta en deze met wat olijfolie aanbakken in de pan.
6.
De gebakken polenta op een bord verdelen, de gegaarde chicken Mexico erbovenop leggen en serveren met de tomatensalsa.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.