Giet de tomatensaus in een kookpot en laat opkoken.
2
Verhit de koolzaadolie in een kookpot. Fruit de helft van de uienblokjes met de in blokjes gesneden knoflook en gember tot ze lichtbruin zijn. Voeg de tomatenpuree, suiker en paprikapoeder toe aan de uien en laat licht karamelliseren.
3
Blus af met de appelciderazijn en breng aan de kook.
4
Voeg nu de paprikareepjes toe en giet de tomatensaus erbij en laat sudderen tot de saus een romige consistentie heeft bereikt. Kruid af met zout, peper en chilipoeder.
5
Bak de mediterrane burgers 12 minuten in de pan en draai ze een paar keer om, of bak ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (heteluchtoven 180°C/boven- en onderwarmte 200°C) op de middelste plank. Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
6
Bak de aardappelschijfjes in een pan met koolzaadolie tot ze goudbruin zien.
7
Smelt de boter in een andere pan en bak de spekblokjes en uienblokjes tot ze gekleurd zijn.
8
Voeg, zodra de aardappelschijfjes gaar zijn, de spek-uienblokjes toe, meng en bestrooi met de fijne kruidenmix. Kruid af met peper en zout.
9
Serveer de burgers met de aardappelschijfjes en de tomaten-paprikasaus.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Giet de tomatensaus in een kookpot en laat opkoken.
2.
Verhit de koolzaadolie in een kookpot. Fruit de helft van de uienblokjes met de in blokjes gesneden knoflook en gember tot ze lichtbruin zijn. Voeg de tomatenpuree, suiker en paprikapoeder toe aan de uien en laat licht karamelliseren.
3.
Blus af met de appelciderazijn en breng aan de kook.
4.
Voeg nu de paprikareepjes toe en giet de tomatensaus erbij en laat sudderen tot de saus een romige consistentie heeft bereikt. Kruid af met zout, peper en chilipoeder.
5.
Bak de mediterrane burgers 12 minuten in de pan en draai ze een paar keer om, of bak ze ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (heteluchtoven 180°C/boven- en onderwarmte 200°C) op de middelste plank. Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
6.
Bak de aardappelschijfjes in een pan met koolzaadolie tot ze goudbruin zien.
7.
Smelt de boter in een andere pan en bak de spekblokjes en uienblokjes tot ze gekleurd zijn.
8.
Voeg, zodra de aardappelschijfjes gaar zijn, de spek-uienblokjes toe, meng en bestrooi met de fijne kruidenmix. Kruid af met peper en zout.
9.
Serveer de burgers met de aardappelschijfjes en de tomaten-paprikasaus.