Bereiding chutney:
Schil de gemberwortel en snij in kleine stukjes. Smelt 4 EL suiker in een steelpan en laat karamelliseren, voeg de uienblokjes en gember toe en blus af met de azijn en groentebouillon. Het geheel zachtjes laten inkoken tot een gelei en afkruiden met peper en zout
2
Bereiding pangerecht:
Snij de kipfilets in blokjes en bak ze in een hete wokpan, voeg de groentepan met paksoi toe en roer voorzichtig door elkaar. Rijstnoedels in de friteuse of in de een pan met veel olie kort frituren en op keukenpapier laten uitlekken. Serveer de rijstnoedels met het pangerecht en de gemberchutney.
Bereiding chutney:
Schil de gemberwortel en snij in kleine stukjes. Smelt 4 EL suiker in een steelpan en laat karamelliseren, voeg de uienblokjes en gember toe en blus af met de azijn en groentebouillon. Het geheel zachtjes laten inkoken tot een gelei en afkruiden met peper en zout
2.
Bereiding pangerecht:
Snij de kipfilets in blokjes en bak ze in een hete wokpan, voeg de groentepan met paksoi toe en roer voorzichtig door elkaar. Rijstnoedels in de friteuse of in de een pan met veel olie kort frituren en op keukenpapier laten uitlekken. Serveer de rijstnoedels met het pangerecht en de gemberchutney.