Dek de kippenborstfilets af en laat ze 6 uur in de koelkast ontdooien.
2
Was en droog de kippenborstfilets, snijd ze in blokjes van 2 cm en voeg peper en zout toe.
3
Was en droog de peren grondig, snijd ze in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in achten.
4
Verhit de olie in een pan. Voeg de diepgevroren uienblokjes toe en roerbak. Voeg dan de kippenblokjes toe en bak 1-2 minuten. Voeg de jeneverbessen toe en bak nog eens 1-2 minuten.
5
Voeg de peren en de bonen toe en roerbak ongeveer 1 minuut. Giet de bouillon en het citroensap erbij en laat het geheel op een laag vuur ongeveer 15 minuten met een gesloten deksel koken.
6
Hak de walnoten. Schik de kippenschotel met peren en bonen op borden en garneer met peterselie en walnoten. Een Frans boerenbrood met walnoten past hier perfect bij.
Dek de kippenborstfilets af en laat ze 6 uur in de koelkast ontdooien.
2.
Was en droog de kippenborstfilets, snijd ze in blokjes van 2 cm en voeg peper en zout toe.
3.
Was en droog de peren grondig, snijd ze in vieren, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in achten.
4.
Verhit de olie in een pan. Voeg de diepgevroren uienblokjes toe en roerbak. Voeg dan de kippenblokjes toe en bak 1-2 minuten. Voeg de jeneverbessen toe en bak nog eens 1-2 minuten.
5.
Voeg de peren en de bonen toe en roerbak ongeveer 1 minuut. Giet de bouillon en het citroensap erbij en laat het geheel op een laag vuur ongeveer 15 minuten met een gesloten deksel koken.
6.
Hak de walnoten. Schik de kippenschotel met peren en bonen op borden en garneer met peterselie en walnoten. Een Frans boerenbrood met walnoten past hier perfect bij.