Snij de spitskool in vieren en snij het hart weg. Snij de spitskooldelen in reepjes en meng in een kom met suiker en zout. Kneed flink met de handen en dan laat 1 uur inwerken.
2
Bereid de rodekool en de spitskool voor.
3
Snij de bacon in blokjes en bak samen met de uienblokjes aan in een pan, voeg daarna toe aan de gemarineerde spitskool. Meng en kruid af met peper, zout, een beetje nootmuskaat, walnootolie en ciderazijn.
4
Haal het klokhuis uit de appel en snij de appel in blokjes. Maak de lente-ui schoon en snij in fijne ringen. Voeg toe aan de rodekool en kruid af met peper, zout, koolzaadolie en ciderazijn.
5
Kook de orzo in de bouillon volgens de instructies op de verpakking, giet af in een zeef en laat afkoelen. Ontdooi de paprika en voeg toe aan de orzo. Kruid af met de kruiden, peper en zout.
6
Was de komkommer en snij met een spiraalsnijder tot lange slierten. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten uitlekken in een zeef. Druk met de hand voorzichtig zo veel mogelijk vocht uit de komkommerspaghetti en meng er vervolgens de fijngehakte dille onder.
7
Mix de yoghurt, knoflook en de olijfolie met de staafmixer in een hoge beker tot een smeuïge emulsie. Kruid af met peper, zout en een beetje citroensap.
8
Bak de pommes rissolées ongeveer 16 minuten in de oven op 200 °C tot ze er goudgeel en krokant uitzien, en smaak af met zout en paprikapoeder.
9
Bak de kalkoen-kipkebab 10 minuten gaar in een hete pan met 1 el olie onder regelmatig roeren.
10
Schik alle ingrediënten naast elkaar in een gepaste kom.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Snij de spitskool in vieren en snij het hart weg. Snij de spitskooldelen in reepjes en meng in een kom met suiker en zout. Kneed flink met de handen en dan laat 1 uur inwerken.
2.
Bereid de rodekool en de spitskool voor.
3.
Snij de bacon in blokjes en bak samen met de uienblokjes aan in een pan, voeg daarna toe aan de gemarineerde spitskool. Meng en kruid af met peper, zout, een beetje nootmuskaat, walnootolie en ciderazijn.
4.
Haal het klokhuis uit de appel en snij de appel in blokjes. Maak de lente-ui schoon en snij in fijne ringen. Voeg toe aan de rodekool en kruid af met peper, zout, koolzaadolie en ciderazijn.
5.
Kook de orzo in de bouillon volgens de instructies op de verpakking, giet af in een zeef en laat afkoelen. Ontdooi de paprika en voeg toe aan de orzo. Kruid af met de kruiden, peper en zout.
6.
Was de komkommer en snij met een spiraalsnijder tot lange slierten. Kruid met peper en zout en laat 30 minuten uitlekken in een zeef. Druk met de hand voorzichtig zo veel mogelijk vocht uit de komkommerspaghetti en meng er vervolgens de fijngehakte dille onder.
7.
Mix de yoghurt, knoflook en de olijfolie met de staafmixer in een hoge beker tot een smeuïge emulsie. Kruid af met peper, zout en een beetje citroensap.
8.
Bak de pommes rissolées ongeveer 16 minuten in de oven op 200 °C tot ze er goudgeel en krokant uitzien, en smaak af met zout en paprikapoeder.
9.
Bak de kalkoen-kipkebab 10 minuten gaar in een hete pan met 1 el olie onder regelmatig roeren.
10.
Schik alle ingrediënten naast elkaar in een gepaste kom.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.