Dek de spinazie en de aardappelschijfjes af en laat ongeveer 3 uur ontdooien. Verwarm de heteluchtoven voor op 200 °C. Vet een ovenschaal in met boter.
2
Vet een ovenschaal in met boter en bak het spek in een hete pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en stoof aan. Voeg de spinazie en peterselie toe. Breng alles op smaak met zout en peper.
3
Smelt om de bechamelsaus te maken de boter in een pan op een middelhoog vuur, voeg de bloem toe en bak. Voeg onder voortdurend roeren de melk toe en breng het geheel op middelhoog vuur aan de kook. Laat 5 minuten sudderen en breng op smaak met zout, peper en muskaatnoot.
4
Leg de ontdooide aardappelschijfjes afwisselend met het spinazie- en spekmengsel in de bakvorm. Giet de bechamelsaus erover en bestrooi met geraspte kaas.
5
Bak de gratin ongeveer 30 minuten in een hete oven op de middelste plank tot de kaas goudbruin en knapperig is. Past goed bij bofrost* Rustieke broodring.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Dek de spinazie en de aardappelschijfjes af en laat ongeveer 3 uur ontdooien. Verwarm de heteluchtoven voor op 200 °C. Vet een ovenschaal in met boter.
2.
Vet een ovenschaal in met boter en bak het spek in een hete pan op middelhoog vuur. Voeg de ui toe en stoof aan. Voeg de spinazie en peterselie toe. Breng alles op smaak met zout en peper.
3.
Smelt om de bechamelsaus te maken de boter in een pan op een middelhoog vuur, voeg de bloem toe en bak. Voeg onder voortdurend roeren de melk toe en breng het geheel op middelhoog vuur aan de kook. Laat 5 minuten sudderen en breng op smaak met zout, peper en muskaatnoot.
4.
Leg de ontdooide aardappelschijfjes afwisselend met het spinazie- en spekmengsel in de bakvorm. Giet de bechamelsaus erover en bestrooi met geraspte kaas.
5.
Bak de gratin ongeveer 30 minuten in een hete oven op de middelste plank tot de kaas goudbruin en knapperig is. Past goed bij bofrost* Rustieke broodring.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.