Voor het zanddeeg: laat de spinazie ontdooien en uitlekken.
2
Doe de bloem, de in stukjes gesneden boter, het ei en het zout in de Thermomix-mengbeker, en verwerk 30 seconden op stand 5 met een spatel tot een deeg en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
3
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een taart- of quichevorm in (Ø 26 cm). Doe het deeg in de vorm en maak ook een rand (3 cm).
4
Voor de vulling: doe de gezouten crackers in de mengbeker, maal 8 seconden op stand 5 en verdeel over de deegbodem.
5
Doe de tomaten, kruidenmengeling, dille en bieslook in de mengbeker en mix 3 seconden fijn op stand 7.
6
Voeg de spinazie en 3/4 van de verbrokkelde feta, de eieren en peper toe en meng 10 seconden op stand 6 met behulp van de spatel en verdeel over de gezouten crackers.
7
Halveer de kerstomaten en verdeel ze over de spinazie met de ronde kant naar onderen. Strooi er de rest van de feta over en laat 50 minuten bakken (180 °C). Snij in stukken en dien op.
Onze tip
Dit recept is voor 8 porties, aangepast aan het volume van de Thermomix. Thermomix-recepten klaarmaken met bofrost*.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voor het zanddeeg: laat de spinazie ontdooien en uitlekken.
2.
Doe de bloem, de in stukjes gesneden boter, het ei en het zout in de Thermomix-mengbeker, en verwerk 30 seconden op stand 5 met een spatel tot een deeg en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
3.
Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een taart- of quichevorm in (Ø 26 cm). Doe het deeg in de vorm en maak ook een rand (3 cm).
4.
Voor de vulling: doe de gezouten crackers in de mengbeker, maal 8 seconden op stand 5 en verdeel over de deegbodem.
5.
Doe de tomaten, kruidenmengeling, dille en bieslook in de mengbeker en mix 3 seconden fijn op stand 7.
6.
Voeg de spinazie en 3/4 van de verbrokkelde feta, de eieren en peper toe en meng 10 seconden op stand 6 met behulp van de spatel en verdeel over de gezouten crackers.
7.
Halveer de kerstomaten en verdeel ze over de spinazie met de ronde kant naar onderen. Strooi er de rest van de feta over en laat 50 minuten bakken (180 °C). Snij in stukken en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.