Laat de kippenborstfilets ‘s nachts afgedekt ontdooien in de koelkast. Spoel ze de volgende dag af, dep ze droog en snij ze in heel kleine stukjes of maal ze fijn in de vleesmolen.
2
Verhit de olijfolie in een kookpot op middelhoog vuur, voeg de bevroren bouillongroenten toe en fruit ze enkele minuten aan. Voeg het kippengehakt toe en bak totdat het er wit uitziet en kruimelt. Voeg de witte wijn en de tomatenpuree toe, roer alles goed om en laat nog 10 minuten inkoken.
3
Meng er de tomatenblokjes en bouillon onder en laat ongeveer 2 uur onder regelmatig roeren zachtjes stoven zonder het te laten pruttelen. Voeg ten slotte de oregano toe. Doe er ook de knoflookstukjes en de citroenschil bij, laat 5 minuten smaak afgeven en haal ze er dan weer uit. Kruid de saus met peper, zout en een snufje suiker en cayennepeper.
4
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water en laat uitlekken in een vergiet. Schik de tagliatelle op voorverwarmde pastaborden en verdeel er de kipbolognese over.
Onze tip
De bolognese met kip kan vooraf worden klaargemaakt en kan afgedekt nog 1 à 2 dagen in de koelkast worden bewaard.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de kippenborstfilets ‘s nachts afgedekt ontdooien in de koelkast. Spoel ze de volgende dag af, dep ze droog en snij ze in heel kleine stukjes of maal ze fijn in de vleesmolen.
2.
Verhit de olijfolie in een kookpot op middelhoog vuur, voeg de bevroren bouillongroenten toe en fruit ze enkele minuten aan. Voeg het kippengehakt toe en bak totdat het er wit uitziet en kruimelt. Voeg de witte wijn en de tomatenpuree toe, roer alles goed om en laat nog 10 minuten inkoken.
3.
Meng er de tomatenblokjes en bouillon onder en laat ongeveer 2 uur onder regelmatig roeren zachtjes stoven zonder het te laten pruttelen. Voeg ten slotte de oregano toe. Doe er ook de knoflookstukjes en de citroenschil bij, laat 5 minuten smaak afgeven en haal ze er dan weer uit. Kruid de saus met peper, zout en een snufje suiker en cayennepeper.
4.
Kook de tagliatelle volgens de instructies op de verpakking in een ruime hoeveelheid gezouten water en laat uitlekken in een vergiet. Schik de tagliatelle op voorverwarmde pastaborden en verdeel er de kipbolognese over.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.