Laat de VEGAN burger van erwten 3 uur afgedekt ontdooien uit de verpakking.
2
Voor de barbecuesaus: fruit de uienblokjes en knoflook in een beetje olie op middelhoog vuur. Voeg het fruitmengsel, de agavesiroop, het citroensap en het gerookt zout toe en laat ongeveer 30 minuten sudderen op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Laat de saus afkoelen.
3
Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C.
4
Voor de vegan mayonaise: meng de sojamelk, de mosterd en het citroensap met een staafmixer. Voeg de olie heel langzaam toe. Als de mayonaise te dik wordt, voeg dan wat meer sojamelk toe. Als ze te dun is, voeg dan iets meer olie toe. Kruid naar smaak met peper, zout en agavesiroop.
5
Bak de kringelfrieten 22 minuten in de voorverwarmde oven.
6
Pel de rode ui en snij in dunne reepjes.
7
Verhit de zonnebloemolie in een kleine kookpot en laat de uienreepjes ongeveer 1 minuut aanfruiten. Blus de uien met de balsamicocrème en laat 5 minuten sudderen tot de uien gekarameliseerd zijn en het vocht is weggekookt.
8
Was de tomaten en snij ze in dunne plakjes. Was en droog en de slabladeren.
9
Laat de hamburgerbroodjes de 2 laatste minuten meebakken met de kringelfrieten.
10
Bak de VEGAN burgers 8 minuten in een antikleefpan met voldoende vet op middelhoog vuur. Draai ze meerdere keren om. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
11
Smeer barbecuesaus op zowel de onder- als de bovenkant van de hamburgerbroodjes. Leg een slablad op de onderkant. Schep er een lepel mayonaise op en verdeel gelijkmatig. Leg de burgers erop en werk af met tomaat en rode ui. Sluit de burger en laat het smaken met de kringelfrieten en de rest van de mayonaise.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de VEGAN burger van erwten 3 uur afgedekt ontdooien uit de verpakking.
2.
Voor de barbecuesaus: fruit de uienblokjes en knoflook in een beetje olie op middelhoog vuur. Voeg het fruitmengsel, de agavesiroop, het citroensap en het gerookt zout toe en laat ongeveer 30 minuten sudderen op middelhoog vuur. Roer regelmatig. Laat de saus afkoelen.
3.
Verwarm de heteluchtoven voor op 180 °C.
4.
Voor de vegan mayonaise: meng de sojamelk, de mosterd en het citroensap met een staafmixer. Voeg de olie heel langzaam toe. Als de mayonaise te dik wordt, voeg dan wat meer sojamelk toe. Als ze te dun is, voeg dan iets meer olie toe. Kruid naar smaak met peper, zout en agavesiroop.
5.
Bak de kringelfrieten 22 minuten in de voorverwarmde oven.
6.
Pel de rode ui en snij in dunne reepjes.
7.
Verhit de zonnebloemolie in een kleine kookpot en laat de uienreepjes ongeveer 1 minuut aanfruiten. Blus de uien met de balsamicocrème en laat 5 minuten sudderen tot de uien gekarameliseerd zijn en het vocht is weggekookt.
8.
Was de tomaten en snij ze in dunne plakjes. Was en droog en de slabladeren.
9.
Laat de hamburgerbroodjes de 2 laatste minuten meebakken met de kringelfrieten.
10.
Bak de VEGAN burgers 8 minuten in een antikleefpan met voldoende vet op middelhoog vuur. Draai ze meerdere keren om. Laat ze vervolgens uitlekken op keukenpapier.
11.
Smeer barbecuesaus op zowel de onder- als de bovenkant van de hamburgerbroodjes. Leg een slablad op de onderkant. Schep er een lepel mayonaise op en verdeel gelijkmatig. Leg de burgers erop en werk af met tomaat en rode ui. Sluit de burger en laat het smaken met de kringelfrieten en de rest van de mayonaise.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.