Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Verhit de olijfolie in en pan en bak hierin de diepgevroren aardappelblokjes gedurende 10min.
2
 Klop de eieren en melk los met een garde en breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder.
3
 Giet het eiermengsel over de gebakken aardappelblokjes en laat op een laag vuur ongeveer 10minuten bakken met een deksel op de pan, draai halverwege de baktijd te tortilla om.
4
 Garneer met verste, fijngesneden rozemarijn en serveer.

Vergelijkbare recepten

Aardappeltortilla met rozemarijn

gemiddeld 25 min

Ingrediënten

3 el
olijfolie
4 bofrost*
4
bofrost*BIO - Eieren
150 ml
Melk
500 g bofrost*
500 g
Vegan
bofrost*
bofrost*Zeezout met mediterrane kruiden
Vegan
zwarte peper
knoflookpoeder
verse rozemarijn

Bereiding

1.
Verhit de olijfolie in en pan en bak hierin de diepgevroren aardappelblokjes gedurende 10min.
2.
Klop de eieren en melk los met een garde en breng op smaak met zout, peper en knoflookpoeder.
3.
Giet het eiermengsel over de gebakken aardappelblokjes en laat op een laag vuur ongeveer 10minuten bakken met een deksel op de pan, draai halverwege de baktijd te tortilla om.
4.
Garneer met verste, fijngesneden rozemarijn en serveer.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.