Leg de bevroren kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en kruid flink met peper en zout.
2
Week de basmatirijst ongeveer 15 minuten in voldoende koud water en laat dan uitlekken in een zeef. Breng ondertussen gezouten water aan de kook.
3
Pureer de mangoblokjes fijn met een staafmixer. Meng de andere ingrediënten voor de mangochutney erbij en kruid pittig af.
4
Verwarm de margarine in een kookpot, bak de rijst 5 minuten aan onder voortdurend roeren. Voeg de kurkuma en de komijn toe, voeg er het kokend gezouten water aan toe en laat alles nog 1 minuut koken. Plaats een deksel op de kookpot en laat de rijst nog 15 minuten sudderen op laag vuur. Meng er ten slotte het citroensap en de peterselie onder.
5
Verhit ondertussen de olie in een pan en bak de kippenborstfilets gedurende 10 minuten op beide kanten.
6
Schik de kippenborstfilets op borden, doe er de citroenrijst bij en dien op met een beetje mangochutney.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Leg de bevroren kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en kruid flink met peper en zout.
2.
Week de basmatirijst ongeveer 15 minuten in voldoende koud water en laat dan uitlekken in een zeef. Breng ondertussen gezouten water aan de kook.
3.
Pureer de mangoblokjes fijn met een staafmixer. Meng de andere ingrediënten voor de mangochutney erbij en kruid pittig af.
4.
Verwarm de margarine in een kookpot, bak de rijst 5 minuten aan onder voortdurend roeren. Voeg de kurkuma en de komijn toe, voeg er het kokend gezouten water aan toe en laat alles nog 1 minuut koken. Plaats een deksel op de kookpot en laat de rijst nog 15 minuten sudderen op laag vuur. Meng er ten slotte het citroensap en de peterselie onder.
5.
Verhit ondertussen de olie in een pan en bak de kippenborstfilets gedurende 10 minuten op beide kanten.
6.
Schik de kippenborstfilets op borden, doe er de citroenrijst bij en dien op met een beetje mangochutney.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.