1. Laat de borstfilets ongeveer 6 uur afgedekt ontdooien in de koelkast. Voor de paprikasalsa: verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4,5 uur). Giet het dooivocht weg.
2
2 Voor de salsa: Snij de ontdooide paprika fijn en meng met de tomaten- en de uienblokjes, voeg ook de kruiden toe. Meng de rest van de ingrediënten bij elkaar en meng goed met de salsa. Zet opzij. Laat bij voorkeur 1 uur rusten.
3
3 Maak ondertussen de kippenbouten klaar. Verwarm de oven voor op 220 °C (boven-/onderwarmte, 200 °C heteluchtoven). Meng de honing bij de soja- en chilisaus. Leg bakpapier op een bakplaat, leg de kippenbouten erop en laat 40 minuten knapperig bakken in het midden van de oven. Strijk regelmatig het vrijgekomen vocht op de bouten en naar het einde toe ook de honingmarinade. Haal uit de oven, glaceer met de rest van de marinade, strooi er nog een beetje chilipoeder over en dien op.
4
4 Of maak de kippenbouten klaar op de barbecue: bak ze in 10 minuten knapperig op hoge temperatuur. Draai ze regelmatig om en strijk ze ondertussen ook in met een beetje marinade. Bestrijk rijkelijk zodra ze gaar zijn. Dien op met de salsa.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1. Laat de borstfilets ongeveer 6 uur afgedekt ontdooien in de koelkast. Voor de paprikasalsa: verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 4,5 uur). Giet het dooivocht weg.
2.
2 Voor de salsa: Snij de ontdooide paprika fijn en meng met de tomaten- en de uienblokjes, voeg ook de kruiden toe. Meng de rest van de ingrediënten bij elkaar en meng goed met de salsa. Zet opzij. Laat bij voorkeur 1 uur rusten.
3.
3 Maak ondertussen de kippenbouten klaar. Verwarm de oven voor op 220 °C (boven-/onderwarmte, 200 °C heteluchtoven). Meng de honing bij de soja- en chilisaus. Leg bakpapier op een bakplaat, leg de kippenbouten erop en laat 40 minuten knapperig bakken in het midden van de oven. Strijk regelmatig het vrijgekomen vocht op de bouten en naar het einde toe ook de honingmarinade. Haal uit de oven, glaceer met de rest van de marinade, strooi er nog een beetje chilipoeder over en dien op.
4.
4 Of maak de kippenbouten klaar op de barbecue: bak ze in 10 minuten knapperig op hoge temperatuur. Draai ze regelmatig om en strijk ze ondertussen ook in met een beetje marinade. Bestrijk rijkelijk zodra ze gaar zijn. Dien op met de salsa.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.