Snijd de rode kool voor de salade in zo dun mogelijke reepjes. Kruid met peper, zout, suiker , olijfolie en azijn. Snijd de appel in kleine blokjes en voeg toe aan de rodekool salade. Laat minstens 30 min. trekken.
2
Warm het vlees in saus au-bain-marie op.
3
Bak de geraspte aardappelkoeken in de pan.
4
Snijd de champignons en sjalotten fijn en bak ze in de pan met een klontje boter. Blus af met een flinke scheut witte wijn en kruid met peper en zout. Laat het geheel inkoken totdat het vocht verdwenen is.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Snijd de rode kool voor de salade in zo dun mogelijke reepjes. Kruid met peper, zout, suiker , olijfolie en azijn. Snijd de appel in kleine blokjes en voeg toe aan de rodekool salade. Laat minstens 30 min. trekken.
2.
Warm het vlees in saus au-bain-marie op.
3.
Bak de geraspte aardappelkoeken in de pan.
4.
Snijd de champignons en sjalotten fijn en bak ze in de pan met een klontje boter. Blus af met een flinke scheut witte wijn en kruid met peper en zout. Laat het geheel inkoken totdat het vocht verdwenen is.