Lactosevrij,
Zonder vis,
Zonder rundvlees,
Glutenvrij,
Vegan,
Zeevruchtenvrij,
Zonder vlees,
Pluimveevrij,
vegetarisch,
Wildvleesvrij,
Zonder varkensvlees
Bereiding
1
Mangochutney
Verhit de olijfolie en fruit de ui samen met de knoflook aan tot hij licht glazig ziet. Voeg de mangoblokjes en de Spaanse peper toe, blus met de appelazijn, ahornsiroop en mangosap en laat op een middelhoog vuur ongeveer 10 min. inkoken tot een romige consistentie. Schil en rasp de gember, voeg toe aan de chutney met de fijngesneden koriander en de sesamzaadjes, en breng op smaak met peper en zout. De Spaanse peper kan naar smaak worden toegevoegd.
2
Barbecuesaus
Fruit de uienblokjes en de knoflook in de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de rodevruchtenmix, fijngesneden knoflook, ahoornsiroop, appelazijn en gerookt zout toe en laat 30 minuten sudderen op middelhoog vuur. Roer regelmatig goed om. Pureer de ingedikte saus met een staafmixer tot een gladde massa en giet ze in kleine potjes.
3
De mojo verde
Spoel de paprika af en snij ze in kleine stukjes. Was de koriander en tijm en haal de blaadjes van de steeltjes. Doe de paprika, de koriander- en tijmblaadjes, de peterselie, de knoflook en het citroensap in een blender en mix op hoge snelheid. Voeg dan de olijfolie toe en mix verder op een lage snelheid. De mojo-saus moet vloeibaarder zijn dan pesto. Als de saus te dik is, voeg dan iets meer olijfolie toe. Kruid af met peper en zout.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
300 g bofrost*
300g
bofrost*Rodevruchtenmix
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
Informatie over de symbolen
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Mangochutney
Verhit de olijfolie en fruit de ui samen met de knoflook aan tot hij licht glazig ziet. Voeg de mangoblokjes en de Spaanse peper toe, blus met de appelazijn, ahornsiroop en mangosap en laat op een middelhoog vuur ongeveer 10 min. inkoken tot een romige consistentie. Schil en rasp de gember, voeg toe aan de chutney met de fijngesneden koriander en de sesamzaadjes, en breng op smaak met peper en zout. De Spaanse peper kan naar smaak worden toegevoegd.
2.
Barbecuesaus
Fruit de uienblokjes en de knoflook in de olijfolie op middelhoog vuur. Voeg de rodevruchtenmix, fijngesneden knoflook, ahoornsiroop, appelazijn en gerookt zout toe en laat 30 minuten sudderen op middelhoog vuur. Roer regelmatig goed om. Pureer de ingedikte saus met een staafmixer tot een gladde massa en giet ze in kleine potjes.
3.
De mojo verde
Spoel de paprika af en snij ze in kleine stukjes. Was de koriander en tijm en haal de blaadjes van de steeltjes. Doe de paprika, de koriander- en tijmblaadjes, de peterselie, de knoflook en het citroensap in een blender en mix op hoge snelheid. Voeg dan de olijfolie toe en mix verder op een lage snelheid. De mojo-saus moet vloeibaarder zijn dan pesto. Als de saus te dik is, voeg dan iets meer olijfolie toe. Kruid af met peper en zout.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.