Zet de champignonschijfjes een dag op voorhand in een afgedekte bewaardoos in de koelkast om ze rustig te laten ontdooien.
2
Snij de champignons op de dag van de bereiding in kleine blokjes. Zet een grote kookpot op het vuur en doe hier de olijfolie in. Bak de bouillongroenten, de uien en de champignonblokjes erin aan.
3
Voeg het tomatenconcentraat en de ahornsiroop toe en laat aanbakken onder regelmatig roeren. Snij de knoflook fijn en laat kort meebakken.
4
Voeg vervolgens de linzen, de tomatenblokjes en de groentebouillon toe.
5
Breng aan de kook en laat daarna nog 20 minuten sudderen op een laag vuur. Voeg na 15 minuten nog de ratatouillegroenten toe.
6
Voeg voor het opdienen een eetlepel van de kruidenmix toe en kruid af met peper en zout.
7
Dresseer de borden met de saus en pasta (soort naar wens), en werk af met parmezaan.
Onze tip
Tip 1: voeg meer groentebouillon toe als de saus te dik wordt.
Tip 2: gebruik geen of een vegan kaas om het gerecht veganistisch te maken.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Zet de champignonschijfjes een dag op voorhand in een afgedekte bewaardoos in de koelkast om ze rustig te laten ontdooien.
2.
Snij de champignons op de dag van de bereiding in kleine blokjes. Zet een grote kookpot op het vuur en doe hier de olijfolie in. Bak de bouillongroenten, de uien en de champignonblokjes erin aan.
3.
Voeg het tomatenconcentraat en de ahornsiroop toe en laat aanbakken onder regelmatig roeren. Snij de knoflook fijn en laat kort meebakken.
4.
Voeg vervolgens de linzen, de tomatenblokjes en de groentebouillon toe.
5.
Breng aan de kook en laat daarna nog 20 minuten sudderen op een laag vuur. Voeg na 15 minuten nog de ratatouillegroenten toe.
6.
Voeg voor het opdienen een eetlepel van de kruidenmix toe en kruid af met peper en zout.
7.
Dresseer de borden met de saus en pasta (soort naar wens), en werk af met parmezaan.