Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2
Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3
Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4
Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5
Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C).
2.
Breng de room samen met de mais aan de kook in een middelgrote kookpot, kruid met peper, zout en nootmuskaat. Mix fijn en roer er de cheddar onder.
3.
Leg de röstis op een bakplaat met bakpapier en laat ongeveer 24 minuten bakken in het midden van de oven.
4.
Bak ondertussen de bacon knapperig in een antikleefpan en laat uitlekken op huishoudpapier. Bak de champignons in het vet van de bacon tot het vocht is verdwenen. Voeg dan de uienblokjes toe en bak tot ze bruin zien. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat.
5.
Bak de spiegeleieren in een antikleefpan en kruid met peper en zout. Dresseer de champignons op de röstis. Leg de bacon en de spiegeleieren er dwars bovenop. Dien op met de maisdip.