Leg de bevroren kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier, snij in reepjes van 1 cm dik en kruid met peper en zout.
2
Laat de prei afgedekt ontdooien in een zeef.
3
Laat de boter smelten in een pan en schroei de kippenreepjes op hoog vuur op beide kanten gedurende 4 minuten. Neem ze uit de pan en zet opzij.
4
Stoof de prei en de bevroren champignons 5 minuten in dezelfde pan. Blus met de room en kippenbouillon, kruid met 1 theelepel currypoeder en stoof nog 5 minuten verder.
5
Giet ondertussen de abrikozen in een zeef, vang het sap op en snij de abrikozen in partjes.
6
Breng de abrikozenpartjes met een beetje sap in een kleine kookpot aan de kook, voeg de bevroren vruchtenmix toe, laat 5 minuten koken en dik in met de sausbinder. Kruid af met zout en de rest van het currypoeder.
7
Voeg de kippenreepjes toe aan de groentenpan, laat ongeveer 5 minuten mee opwarmen en schik op de borden. Giet de vruchtensaus erbij.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Leg de bevroren kippenborstfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de volgende dag af met koud water, dep droog met huishoudpapier, snij in reepjes van 1 cm dik en kruid met peper en zout.
2.
Laat de prei afgedekt ontdooien in een zeef.
3.
Laat de boter smelten in een pan en schroei de kippenreepjes op hoog vuur op beide kanten gedurende 4 minuten. Neem ze uit de pan en zet opzij.
4.
Stoof de prei en de bevroren champignons 5 minuten in dezelfde pan. Blus met de room en kippenbouillon, kruid met 1 theelepel currypoeder en stoof nog 5 minuten verder.
5.
Giet ondertussen de abrikozen in een zeef, vang het sap op en snij de abrikozen in partjes.
6.
Breng de abrikozenpartjes met een beetje sap in een kleine kookpot aan de kook, voeg de bevroren vruchtenmix toe, laat 5 minuten koken en dik in met de sausbinder. Kruid af met zout en de rest van het currypoeder.
7.
Voeg de kippenreepjes toe aan de groentenpan, laat ongeveer 5 minuten mee opwarmen en schik op de borden. Giet de vruchtensaus erbij.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.