Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Lactosevrij, Zonder vis, Glutenvrij, Zonder vlees, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Laat de spinazie ongeopend een nacht ontdooien in de koelkast. Doe de spinazie in een zeef, druk lichtjes aan om een deel het vocht eruit te duwen aan en hak vervolgens grof. Was en halveer de kerstomaten. Verkruimel de feta of snij in blokjes.
2
 Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Verhit de olie in een antikleefpan en stoof de uienblokjes samen met de knoflook aan. Voeg de spinazie en de oregano toe en laat ongeveer 3 minuten mee stoven. Meng er ten slotte de gehalveerde tomaatjes onder en laat ze mee opwarmen. Kruid flink met peper en zout.
3
 Neem 125 ml van het kookvocht van de pasta en giet de rest weg. Laat de pasta uitlekken en meng vervolgens met de spinazie en de kaas. Voeg het kookvocht beetje bij beetje toe aan de spaghetti tot de gewenste dikte.
4
 Kruid eventueel nog bij en dresseer de pasta in diepe borden.

Vergelijkbare recepten

Spaghetti met spinazie en feta

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

480 g bofrost*
480 g
Vegan
1 teen/tenen
knoflook
250 g
kerstomaten
200 g
feta (40 % vetgehalte in droge stof)
400 g
spaghetti
50 g bofrost*
50 g
bofrost*Uienblokjes
1 el
olijfolie
0.5 tl
oregano
Zout
Versgemalen peper

Bereiding

1.
Laat de spinazie ongeopend een nacht ontdooien in de koelkast. Doe de spinazie in een zeef, druk lichtjes aan om een deel het vocht eruit te duwen aan en hak vervolgens grof. Was en halveer de kerstomaten. Verkruimel de feta of snij in blokjes.
2.
Kook de spaghetti beetgaar in gezouten water. Verhit de olie in een antikleefpan en stoof de uienblokjes samen met de knoflook aan. Voeg de spinazie en de oregano toe en laat ongeveer 3 minuten mee stoven. Meng er ten slotte de gehalveerde tomaatjes onder en laat ze mee opwarmen. Kruid flink met peper en zout.
3.
Neem 125 ml van het kookvocht van de pasta en giet de rest weg. Laat de pasta uitlekken en meng vervolgens met de spinazie en de kaas. Voeg het kookvocht beetje bij beetje toe aan de spaghetti tot de gewenste dikte.
4.
Kruid eventueel nog bij en dresseer de pasta in diepe borden.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.