Voor de kruidenmengeling:
Meng 1 el raapzaadolie, 1 el tomatenconcentraat, 1 flinke snuf van zowel zout, suiker, chilipoeder, als uienpoeder en 1 afgestreken tl Provençaalse kruiden.
2
1. Laat de koningsgarnalen ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 3 à 4 uur), spoel vervolgens af en dep droog.
3
2. Schil de aardappelen en snij ze in grote blokjes. Breng de bouillon met de kruidenmengeling aan de kook en laat de aardappelblokjes er ongeveer 5 minuten in voorgaren. Voeg de bevroren soepgroenten toe en laat op middelhoog uur nog 15 à 20 minuten sudderen.
4
3. Marineer de ontdooide garnalen 5 minuten in het citroensap en de worcestersaus. Dep vervolgens droog. Kluts het eiwit met een beetje water los in een kom. Doe het chiazaad en de amandelschilfers op een bord. Wentel de koningsgarnalen in het eiwit en daarna in de amandel-chiapanade. Verhit de olie in een pan en bak de garnalen 2 à 3 minuten op hoog vuur goudgeel.
5
4. Kluts het eigeel en de room bij elkaar en voeg toe aan de soep die niet meer mag koken (anders stolt het eigeel). Voeg de bieslook en saffraan toe. Kruid flink af met peper, zout en kruidenmengeling en schenk uit in kommetjes. Spies de garnalen op stokjes en leg ze op de rand.
Mediterraanse groenteterrine met knapperige garnalen
gemiddeld
35 min
Ingrediënten
62.5 g bofrost*
62.5g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
100g
vastkokende aardappelen
¼el
raapzaadolie
¼el
tomatenpuree
½snufje(s)
zout
¼snufje(s)
suiker
¼snufje(s)
chilipoeder
¼snufje(s)
uienpoeder
¼tl
provençaalse kruiden
¼l
groentebouillon
150 g bofrost*
150g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
¼tl
citroensap
¼tl
worcestersaus
½
eiwit
½el
amandelschilfers
¼el
chiazaadjes
¼el
olijfolie
50ml
room
7½ g bofrost*
7½g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
½g
saffraan
¼snufje(s)
witte peper
½
eigelen
125 g bofrost*
125g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
200g
vastkokende aardappelen
½el
raapzaadolie
½el
tomatenpuree
1snufje(s)
zout
½snufje(s)
suiker
½snufje(s)
chilipoeder
½snufje(s)
uienpoeder
½tl
provençaalse kruiden
½l
groentebouillon
300 g bofrost*
300g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
½tl
citroensap
½tl
worcestersaus
1
eiwit
1el
amandelschilfers
½el
chiazaadjes
½el
olijfolie
100ml
room
15 g bofrost*
15g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
1g
saffraan
½snufje(s)
witte peper
1
eigelen
187.5 g bofrost*
187.5g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
300g
vastkokende aardappelen
¾el
raapzaadolie
¾el
tomatenpuree
1½snufje(s)
zout
¾snufje(s)
suiker
¾snufje(s)
chilipoeder
¾snufje(s)
uienpoeder
¾tl
provençaalse kruiden
¾l
groentebouillon
450 g bofrost*
450g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
¾tl
citroensap
¾tl
worcestersaus
1½
eiwit
1½el
amandelschilfers
¾el
chiazaadjes
¾el
olijfolie
150ml
room
22½ g bofrost*
22½g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
1½g
saffraan
¾snufje(s)
witte peper
1½
eigelen
250 g bofrost*
250g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
400g
vastkokende aardappelen
1el
raapzaadolie
1el
tomatenpuree
2snufje(s)
zout
1snufje(s)
suiker
1snufje(s)
chilipoeder
1snufje(s)
uienpoeder
1tl
provençaalse kruiden
1l
groentebouillon
600 g bofrost*
600g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
Informatie over de symbolen
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1tl
citroensap
1tl
worcestersaus
2
eiwit
2el
amandelschilfers
1el
chiazaadjes
1el
olijfolie
200ml
room
30 g bofrost*
30g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
2g
saffraan
1snufje(s)
witte peper
2
eigelen
312.5 g bofrost*
312.5g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
500g
vastkokende aardappelen
1¼el
raapzaadolie
1¼el
tomatenpuree
2½snufje(s)
zout
1¼snufje(s)
suiker
1¼snufje(s)
chilipoeder
1¼snufje(s)
uienpoeder
1¼tl
provençaalse kruiden
1¼l
groentebouillon
750 g bofrost*
750g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1¼tl
citroensap
1¼tl
worcestersaus
2½
eiwit
2½el
amandelschilfers
1¼el
chiazaadjes
1¼el
olijfolie
250ml
room
37½ g bofrost*
37½g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
2½g
saffraan
1¼snufje(s)
witte peper
2½
eigelen
375 g bofrost*
375g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
600g
vastkokende aardappelen
1½el
raapzaadolie
1½el
tomatenpuree
3snufje(s)
zout
1½snufje(s)
suiker
1½snufje(s)
chilipoeder
1½snufje(s)
uienpoeder
1½tl
provençaalse kruiden
1½l
groentebouillon
900 g bofrost*
900g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1½tl
citroensap
1½tl
worcestersaus
3
eiwit
3el
amandelschilfers
1½el
chiazaadjes
1½el
olijfolie
300ml
room
45 g bofrost*
45g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
3g
saffraan
1½snufje(s)
witte peper
3
eigelen
437.5 g bofrost*
437.5g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
700g
vastkokende aardappelen
1¾el
raapzaadolie
1¾el
tomatenpuree
3½snufje(s)
zout
1¾snufje(s)
suiker
1¾snufje(s)
chilipoeder
1¾snufje(s)
uienpoeder
1¾tl
provençaalse kruiden
1¾l
groentebouillon
1050 g bofrost*
1050g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
1¾tl
citroensap
1¾tl
worcestersaus
3½
eiwit
3½el
amandelschilfers
1¾el
chiazaadjes
1¾el
olijfolie
350ml
room
52½ g bofrost*
52½g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
3½g
saffraan
1¾snufje(s)
witte peper
3½
eigelen
500 g bofrost*
500g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
800g
vastkokende aardappelen
2el
raapzaadolie
2el
tomatenpuree
4snufje(s)
zout
2snufje(s)
suiker
2snufje(s)
chilipoeder
2snufje(s)
uienpoeder
2tl
provençaalse kruiden
2l
groentebouillon
1200 g bofrost*
1200g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2tl
citroensap
2tl
worcestersaus
4
eiwit
4el
amandelschilfers
2el
chiazaadjes
2el
olijfolie
400ml
room
60 g bofrost*
60g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
4g
saffraan
2snufje(s)
witte peper
4
eigelen
562.5 g bofrost*
562.5g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
900g
vastkokende aardappelen
2¼el
raapzaadolie
2¼el
tomatenpuree
4½snufje(s)
zout
2¼snufje(s)
suiker
2¼snufje(s)
chilipoeder
2¼snufje(s)
uienpoeder
2¼tl
provençaalse kruiden
2¼l
groentebouillon
1350 g bofrost*
1350g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2¼tl
citroensap
2¼tl
worcestersaus
4½
eiwit
4½el
amandelschilfers
2¼el
chiazaadjes
2¼el
olijfolie
450ml
room
67½ g bofrost*
67½g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
4½g
saffraan
2¼snufje(s)
witte peper
4½
eigelen
625 g bofrost*
625g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
1000g
vastkokende aardappelen
2½el
raapzaadolie
2½el
tomatenpuree
5snufje(s)
zout
2½snufje(s)
suiker
2½snufje(s)
chilipoeder
2½snufje(s)
uienpoeder
2½tl
provençaalse kruiden
2½l
groentebouillon
1500 g bofrost*
1500g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2½tl
citroensap
2½tl
worcestersaus
5
eiwit
5el
amandelschilfers
2½el
chiazaadjes
2½el
olijfolie
500ml
room
75 g bofrost*
75g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
5g
saffraan
2½snufje(s)
witte peper
5
eigelen
687.5 g bofrost*
687.5g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
1100g
vastkokende aardappelen
2¾el
raapzaadolie
2¾el
tomatenpuree
5½snufje(s)
zout
2¾snufje(s)
suiker
2¾snufje(s)
chilipoeder
2¾snufje(s)
uienpoeder
2¾tl
provençaalse kruiden
2¾l
groentebouillon
1650 g bofrost*
1650g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
2¾tl
citroensap
2¾tl
worcestersaus
5½
eiwit
5½el
amandelschilfers
2¾el
chiazaadjes
2¾el
olijfolie
550ml
room
82½ g bofrost*
82½g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
5½g
saffraan
2¾snufje(s)
witte peper
5½
eigelen
750 g bofrost*
750g
bofrost*Gepelde reuzengarnalen
Het product is momenteel niet beschikbaar
1200g
vastkokende aardappelen
3el
raapzaadolie
3el
tomatenpuree
6snufje(s)
zout
3snufje(s)
suiker
3snufje(s)
chilipoeder
3snufje(s)
uienpoeder
3tl
provençaalse kruiden
3l
groentebouillon
1800 g bofrost*
1800g
bofrost*Boerensoepgroenten
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
3tl
citroensap
3tl
worcestersaus
6
eiwit
6el
amandelschilfers
3el
chiazaadjes
3el
olijfolie
600ml
room
90 g bofrost*
90g
bofrost*Kruidentuin gehakte bieslook
Het product is momenteel niet beschikbaar
6g
saffraan
3snufje(s)
witte peper
6
eigelen
Bereiding
1.
Voor de kruidenmengeling:
Meng 1 el raapzaadolie, 1 el tomatenconcentraat, 1 flinke snuf van zowel zout, suiker, chilipoeder, als uienpoeder en 1 afgestreken tl Provençaalse kruiden.
2.
1. Laat de koningsgarnalen ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 3 à 4 uur), spoel vervolgens af en dep droog.
3.
2. Schil de aardappelen en snij ze in grote blokjes. Breng de bouillon met de kruidenmengeling aan de kook en laat de aardappelblokjes er ongeveer 5 minuten in voorgaren. Voeg de bevroren soepgroenten toe en laat op middelhoog uur nog 15 à 20 minuten sudderen.
4.
3. Marineer de ontdooide garnalen 5 minuten in het citroensap en de worcestersaus. Dep vervolgens droog. Kluts het eiwit met een beetje water los in een kom. Doe het chiazaad en de amandelschilfers op een bord. Wentel de koningsgarnalen in het eiwit en daarna in de amandel-chiapanade. Verhit de olie in een pan en bak de garnalen 2 à 3 minuten op hoog vuur goudgeel.
5.
4. Kluts het eigeel en de room bij elkaar en voeg toe aan de soep die niet meer mag koken (anders stolt het eigeel). Voeg de bieslook en saffraan toe. Kruid flink af met peper, zout en kruidenmengeling en schenk uit in kommetjes. Spies de garnalen op stokjes en leg ze op de rand.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.