Breng 150 ml gezouten water aan de kook en kook de broccoli tot hij beetgaar is. Giet af en vang het kookvocht op.
2
Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en meng ze met de paprikareepjes en broccoliroosjes.
3
Meng de paprikakruidenmix met de olie en 5 el van het kookvocht, de groentebouillon en de curryketchup. Kruid met peper, breng op smaak en giet over de salade. Garneer met bieslook en dien op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Breng 150 ml gezouten water aan de kook en kook de broccoli tot hij beetgaar is. Giet af en vang het kookvocht op.
2.
Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en meng ze met de paprikareepjes en broccoliroosjes.
3.
Meng de paprikakruidenmix met de olie en 5 el van het kookvocht, de groentebouillon en de curryketchup. Kruid met peper, breng op smaak en giet over de salade. Garneer met bieslook en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.