Een dag op voorhand: Laat de diepgevroren groenten ’s nachts ontdooien in de koelkast, op zo een manier dat het vocht kan uitlekken. Rooster de pompoenpitten.
2
Pel de tuinbonen.
3
Spoel de zoete aardappelen en verwijder de uiteinden en eventuele oneffenheden. Snijd de aardappelen vervolgens in wedges en marineer deze met de curry, het paprikapoeder, peper en zout en 1 eetlepel olijfolie.
4
Leg de wedges op een ovenplaat met bakpapier en zet de plaat ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Marineer ondertussen de ontdooide groenten met de tijm, het knoflook, een scheutje citroensap, peper en zout en de resterende olijfolie. Voeg de groenten na de 20 minuten toe aan de zoete aardappelwedges en laat nog eens 20 minuten verder garen.
5
Plet ondertussen de schapenkaas met behulp van een vork in een schotel en meng deze vervolgens met de verse kaas, de pompoenpitten, de honing en peper en zout.
6
Besprenkel de groenten en de dip op het moment van serveren met de pompoenpitolie.
Onze tip
Voeg roze peperbessen toe voor een exotische toets.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Een dag op voorhand: Laat de diepgevroren groenten ’s nachts ontdooien in de koelkast, op zo een manier dat het vocht kan uitlekken. Rooster de pompoenpitten.
2.
Pel de tuinbonen.
3.
Spoel de zoete aardappelen en verwijder de uiteinden en eventuele oneffenheden. Snijd de aardappelen vervolgens in wedges en marineer deze met de curry, het paprikapoeder, peper en zout en 1 eetlepel olijfolie.
4.
Leg de wedges op een ovenplaat met bakpapier en zet de plaat ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C. Marineer ondertussen de ontdooide groenten met de tijm, het knoflook, een scheutje citroensap, peper en zout en de resterende olijfolie. Voeg de groenten na de 20 minuten toe aan de zoete aardappelwedges en laat nog eens 20 minuten verder garen.
5.
Plet ondertussen de schapenkaas met behulp van een vork in een schotel en meng deze vervolgens met de verse kaas, de pompoenpitten, de honing en peper en zout.
6.
Besprenkel de groenten en de dip op het moment van serveren met de pompoenpitolie.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.