Breng in een pan licht gezouten water aan de kook. Haal het bofrost*Trio van koolroosjes uit de diepvries, leg ze diepgevroren in het kokende water en blancheer ze ongeveer 6 minuten op matig vuur. Haal de koolroosjes met een schuimspaan uit het water en spoel ze onmiddellijk af in een kom met ijswater.
2
Verwarm de grill. Haal de bofrost* Italiaanse groentepan uit de diepvries en besprenkel met olijfolie. Grill de courgettes ongeveer 4 minuten aan beide zijden op de grill. Kruid met peper en zout.
3
Pel voor de salade ui en snij in dunne ringetjes. Was de babyspinazie en dep droog. Halveer de dadels in de lengte. Rooster de cashewnoten lichtjes in een pan zonder vet.
4
Meng voor de dressing de mosterd, honing, wittewijnazijn, olijfolie, zout en peper door elkaar. Haal de bofrost*Fijne kruidenmix uit de diepvries en roer die diepgevroren door de dressing.
5
Schik om te serveren de koolroosjes en gegrilde courgettes op borden met de overige ingrediënten voor de salade. Schik 3 stukjes geitenkaas op elke salade en werk af met de dressing.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Breng in een pan licht gezouten water aan de kook. Haal het bofrost*Trio van koolroosjes uit de diepvries, leg ze diepgevroren in het kokende water en blancheer ze ongeveer 6 minuten op matig vuur. Haal de koolroosjes met een schuimspaan uit het water en spoel ze onmiddellijk af in een kom met ijswater.
2.
Verwarm de grill. Haal de bofrost* Italiaanse groentepan uit de diepvries en besprenkel met olijfolie. Grill de courgettes ongeveer 4 minuten aan beide zijden op de grill. Kruid met peper en zout.
3.
Pel voor de salade ui en snij in dunne ringetjes. Was de babyspinazie en dep droog. Halveer de dadels in de lengte. Rooster de cashewnoten lichtjes in een pan zonder vet.
4.
Meng voor de dressing de mosterd, honing, wittewijnazijn, olijfolie, zout en peper door elkaar. Haal de bofrost*Fijne kruidenmix uit de diepvries en roer die diepgevroren door de dressing.
5.
Schik om te serveren de koolroosjes en gegrilde courgettes op borden met de overige ingrediënten voor de salade. Schik 3 stukjes geitenkaas op elke salade en werk af met de dressing.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.