Maak de radijsjes schoon, spoel ze af en snij ze in tweeën of in vieren. Maak de ijsbergsla schoon, was de bladeren en laat afdruipen, hak vervolgens grof.
2
Halveer de avocado's in de lengte, verwijder de pit en de schil. Snij het vruchtvlees in reepjes en bedruip met het limoensap. Was de marjolein, dep droog en hak fijn.
3
Voor de dressing: pel de ui en hak fijn. Meng de mayonaise, de room, het limoensap en de uienblokjes en kruid met peper, zout en suiker.
4
Verwarm een pan en bak de bevroren garnalen met kruidensaus 3 à 4 minuten. Voeg de marjolein en de bevroren peterselie toe, kruid af naar smaak en neem de pan van het vuur. Verwijder de staarten van de garnalen.
5
Doe de sla, radijsjes en avocado bij elkaar en meng met de dressing. Verdeel er de garnalen over. Giet de kruidensaus eroverheen en dien meteen op.
Maak de radijsjes schoon, spoel ze af en snij ze in tweeën of in vieren. Maak de ijsbergsla schoon, was de bladeren en laat afdruipen, hak vervolgens grof.
2.
Halveer de avocado's in de lengte, verwijder de pit en de schil. Snij het vruchtvlees in reepjes en bedruip met het limoensap. Was de marjolein, dep droog en hak fijn.
3.
Voor de dressing: pel de ui en hak fijn. Meng de mayonaise, de room, het limoensap en de uienblokjes en kruid met peper, zout en suiker.
4.
Verwarm een pan en bak de bevroren garnalen met kruidensaus 3 à 4 minuten. Voeg de marjolein en de bevroren peterselie toe, kruid af naar smaak en neem de pan van het vuur. Verwijder de staarten van de garnalen.
5.
Doe de sla, radijsjes en avocado bij elkaar en meng met de dressing. Verdeel er de garnalen over. Giet de kruidensaus eroverheen en dien meteen op.