Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2
Mix de aardbeien fijn.
3
Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4
Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5
Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Haal de kaastaart uit de verpakking en laat ze ontdooien op een taartschaal.
2.
Mix de aardbeien fijn.
3.
Meng de verse kaas, de aardbeien en de suiker tot een crème. Voeg eventueel wat slagroomversteviger toe als de crème te loperig is. Breng de crème over in een spuitzak met een stervormig spuitmondje.
4.
Schaaf schilfers van de chocolade met een mes.
5.
Versier het midden van de taart met de crème. Schik de paashaas en de eitjes vast op de crème en versier met de chocoladeschilfers.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.