Laat de rumsteaks in aluminiumfolie ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur).
2
Verwarm de oven voor op 80 °C (boven-/onderwarmte, 60 °C heteluchtoven). Haal de steaks uit de folie en schroei ze aan elke kant in een hete pan met olie. Laat ze ongeveer 30 minuten verder garen in de oven bij lage temperatuur. Wikkel ze daarna opnieuw in aluminiumfolie en laat ze nog 5 minuten rusten in de uitgeschakelde oven.
3
Meng ondertussen alle ingrediënten voor de kruidenboter samen in een kleine kom. Wikkel de kruidenboter in vershoudfolie, draai de uiteinden toe en rol tot een worst. Laat opstijven on de koelkast of diepvriezer. Haal de kruidenboter voor het opdienen uit de folie en snij in schijfjes.
4
Was de aardappelen en droog ze goed. Snij ze al dan niet met schil in evenredige dunne schijfjes of schaaf ze. Verhit de olie in een kookpot tot ongeveer 180 °C en bak de aardappelschijfjes tot ze verkleuren. Neem ze uit de olie en laat het overtollige vet afdruppen op huishoudpapier. Bestrooi de chips met zout en dien ze meteen op met het vlees en de kruidenboter.
Onze tip
Zelf kruidenboter maken is super makkelijk. Gebruik mediterraanse kruiden, tuinkruiden of een eigen kruidenmix, waar u maar zin in hebt! Maak gerust meteen een voorraadje kruidenboter en bewaar in de koelkast.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de rumsteaks in aluminiumfolie ongeveer 1,5 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6 uur).
2.
Verwarm de oven voor op 80 °C (boven-/onderwarmte, 60 °C heteluchtoven). Haal de steaks uit de folie en schroei ze aan elke kant in een hete pan met olie. Laat ze ongeveer 30 minuten verder garen in de oven bij lage temperatuur. Wikkel ze daarna opnieuw in aluminiumfolie en laat ze nog 5 minuten rusten in de uitgeschakelde oven.
3.
Meng ondertussen alle ingrediënten voor de kruidenboter samen in een kleine kom. Wikkel de kruidenboter in vershoudfolie, draai de uiteinden toe en rol tot een worst. Laat opstijven on de koelkast of diepvriezer. Haal de kruidenboter voor het opdienen uit de folie en snij in schijfjes.
4.
Was de aardappelen en droog ze goed. Snij ze al dan niet met schil in evenredige dunne schijfjes of schaaf ze. Verhit de olie in een kookpot tot ongeveer 180 °C en bak de aardappelschijfjes tot ze verkleuren. Neem ze uit de olie en laat het overtollige vet afdruppen op huishoudpapier. Bestrooi de chips met zout en dien ze meteen op met het vlees en de kruidenboter.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.