Laat de gerookte zalm 's nachts ontdooien in de koelkast.
2
Laat de erwten 5 minuten koken in gezouten water. Snij ondertussen de lente-ui in ringetjes.
3
Pureer de erwten, de lente-ui, de melk, de twee eieren, de speltbloem, peper en zout en de nootmuskaat tot een deegtextuur.
4
Verhit de olie in een pan. Bak 4 porties deeg 4 minuten op elke kant op een matig vuur. Herhaal met de rest van het deeg.
5
Haal het vruchtvlees van de avocado uit de schil en plet het met een vork. Rasp de schil van de citroen en pers het sap. Voeg de helft van het sap, de zeste en de kruiden bij de avocadopulp en meng goed. Kruid af met peper en zout.
6
Breng water met zout en azijn aan de kook in een pot. Breek de overige 4 eieren en doe de inhoud in een mok. Maak met een lepel een draaikolk in het water en voeg de eieren een na een voorzichtig toe. Laat ze 4 minuten garen in zacht kokend water.
7
Hak de bieslook fijn. Leg telkens twee pancakes op een bord en smeer er avocadomousse op. Werk telkens af met een gepocheerd ei en een plakje gerookte zalm. Werk de pancakes tot slot af met de fijngehakte bieslook.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de gerookte zalm 's nachts ontdooien in de koelkast.
2.
Laat de erwten 5 minuten koken in gezouten water. Snij ondertussen de lente-ui in ringetjes.
3.
Pureer de erwten, de lente-ui, de melk, de twee eieren, de speltbloem, peper en zout en de nootmuskaat tot een deegtextuur.
4.
Verhit de olie in een pan. Bak 4 porties deeg 4 minuten op elke kant op een matig vuur. Herhaal met de rest van het deeg.
5.
Haal het vruchtvlees van de avocado uit de schil en plet het met een vork. Rasp de schil van de citroen en pers het sap. Voeg de helft van het sap, de zeste en de kruiden bij de avocadopulp en meng goed. Kruid af met peper en zout.
6.
Breng water met zout en azijn aan de kook in een pot. Breek de overige 4 eieren en doe de inhoud in een mok. Maak met een lepel een draaikolk in het water en voeg de eieren een na een voorzichtig toe. Laat ze 4 minuten garen in zacht kokend water.
7.
Hak de bieslook fijn. Leg telkens twee pancakes op een bord en smeer er avocadomousse op. Werk telkens af met een gepocheerd ei en een plakje gerookte zalm. Werk de pancakes tot slot af met de fijngehakte bieslook.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.