Verhit wat olijfolie in een antikleefpan en bak de knoflookbol op de gesneden kanten. Voeg de rest van de olijfolie met de rozemarijn en de tijm toe en laat mee opwarmen.
2
Doe de romanesco-groentemix en de paprikareepjes bij in de pan en stoof beetgaar op middelhoog vuur. Roer regelmatig om.
3
Kruid de antipasti flink af met peper, zout, balsamicoazijn en citroensap, en rond de smaak eventueel af met wat suiker. Schep er voorzichtig de mozzarellabolletjes onder en dien lauw op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Verhit wat olijfolie in een antikleefpan en bak de knoflookbol op de gesneden kanten. Voeg de rest van de olijfolie met de rozemarijn en de tijm toe en laat mee opwarmen.
2.
Doe de romanesco-groentemix en de paprikareepjes bij in de pan en stoof beetgaar op middelhoog vuur. Roer regelmatig om.
3.
Kruid de antipasti flink af met peper, zout, balsamicoazijn en citroensap, en rond de smaak eventueel af met wat suiker. Schep er voorzichtig de mozzarellabolletjes onder en dien lauw op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.