Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Eigenschappen:

Zonder vis, Zonder varkensvlees

Bereiding

1
 Verwarm de oven voor op 220 °C (boven-/onderwarmte, 200 °C heteluchtoven). Leg de bevroren Chicken wings op een bakplaat met bakfolie en laat in het midden van de oven ongeveer 20 minuten bakken.
2
 Voor de dipsaus: schil de knoflook en haal door de knoflookpers. Meng met de rest van de ingrediënten voor de dipsaus en zet koud.
3
 Voor de frieten: verhit de olie in een friteuse of in een kookpot tot 140 °C. Schil de zoete aardappelen en snij ze in staafjes van ongeveer 0,8 cm dik. Verdeel de maizena gelijkmatig over de frieten en bak ze twee keer. Bak ze de eerste keer 5 minuten en laat ze afdruppen op huishoudpapier. Verhoog vervolgens de temperatuur van de olie tot 180 °C en bak de frieten nog 3 minuten tot ze goudbruin zien. Strooi er wat grof zout over en dien meteen op met de Chicken wings en de dipsaus.

Onze tip

Bak de zoete aardappelen in kleine porties, ze moeten in het frituurvet kunnen ‘zwemmen’ om lekker krokant te worden.

Vergelijkbare recepten

Chicken wings cajun style met zoeteaardappelfrieten

gemiddeld 40 min

Ingrediënten

1 kg bofrost*
1 kg
teen/tenen
knoflook
1 el
verse kaas
1 tl
limoensap
1 el
chilisaus
1 snufje(s)
cayennepeper
3 peul(en)
zoete aardappelen
3 el
maizen
zonnebloemolie
grofzout (voor de afwerking)
2 el
Mayonnaise

Bereiding

1.
Verwarm de oven voor op 220 °C (boven-/onderwarmte, 200 °C heteluchtoven). Leg de bevroren Chicken wings op een bakplaat met bakfolie en laat in het midden van de oven ongeveer 20 minuten bakken.
2.
Voor de dipsaus: schil de knoflook en haal door de knoflookpers. Meng met de rest van de ingrediënten voor de dipsaus en zet koud.
3.
Voor de frieten: verhit de olie in een friteuse of in een kookpot tot 140 °C. Schil de zoete aardappelen en snij ze in staafjes van ongeveer 0,8 cm dik. Verdeel de maizena gelijkmatig over de frieten en bak ze twee keer. Bak ze de eerste keer 5 minuten en laat ze afdruppen op huishoudpapier. Verhoog vervolgens de temperatuur van de olie tot 180 °C en bak de frieten nog 3 minuten tot ze goudbruin zien. Strooi er wat grof zout over en dien meteen op met de Chicken wings en de dipsaus.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.