Voor de salsa: giet de diepgevroren mangoblokjes in een platte schaal en laat ze 3 uur ontdooien bij kamertemperatuur. Snijd de mango vervolgens in nog kleinere blokjes of hak grof.
2
Pel de uien en hak ze fijn. Spoel de citroen onder heet water en laat ze drogen. Rasp de schil en pers de citroen.
3
Snijd de avocado’s in tweeën en verwijder de kern. Lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vervolgens in blokjes.
4
Meng alle bereide ingrediënten samen met de chilivlokken en peper en zout in een schaal en laat trekken tot het moment van serveren.
5
Giet de diepgevroren spinazie in een pot en breng deze zonder toevoeging van water en met deksel aan de kook. Roer regelmatig. Pel de uien en snijd ze in ringen. Rasp de cheddar.
6
Verhit de olijfolie in een pan. Stoof de uien al roerend ongeveer 2 minuten op een middelhoog vuur en voeg vervolgens de ontdooide spinazie toe. Kruid alles met peper en zout en laat afkoelen. Meng de geraspte kaas eronder.
7
Warm een tortilla op in een antikleefpan zonder bakvet. Breng een derde van de spinazie aan, blijf daarbij weg van de rand. Leg hier nog een tortilla op en druk lichtjes aan. Bak beide kanten ongeveer 4 minuten. Haal uit de pan en herhaal deze handeling met de resterende tortilla’s.
8
Snijd de tortilla’s telkens in 6 stukken en serveer met de salsa.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Voor de salsa: giet de diepgevroren mangoblokjes in een platte schaal en laat ze 3 uur ontdooien bij kamertemperatuur. Snijd de mango vervolgens in nog kleinere blokjes of hak grof.
2.
Pel de uien en hak ze fijn. Spoel de citroen onder heet water en laat ze drogen. Rasp de schil en pers de citroen.
3.
Snijd de avocado’s in tweeën en verwijder de kern. Lepel het vruchtvlees uit de schil. Snijd het vervolgens in blokjes.
4.
Meng alle bereide ingrediënten samen met de chilivlokken en peper en zout in een schaal en laat trekken tot het moment van serveren.
5.
Giet de diepgevroren spinazie in een pot en breng deze zonder toevoeging van water en met deksel aan de kook. Roer regelmatig. Pel de uien en snijd ze in ringen. Rasp de cheddar.
6.
Verhit de olijfolie in een pan. Stoof de uien al roerend ongeveer 2 minuten op een middelhoog vuur en voeg vervolgens de ontdooide spinazie toe. Kruid alles met peper en zout en laat afkoelen. Meng de geraspte kaas eronder.
7.
Warm een tortilla op in een antikleefpan zonder bakvet. Breng een derde van de spinazie aan, blijf daarbij weg van de rand. Leg hier nog een tortilla op en druk lichtjes aan. Bak beide kanten ongeveer 4 minuten. Haal uit de pan en herhaal deze handeling met de resterende tortilla’s.
8.
Snijd de tortilla’s telkens in 6 stukken en serveer met de salsa.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.