Was de roodlof en de ijsbergsla en verwijder hun stronk. Snij de bladeren in hapklare stukken.
3
Snij de lente-ui in dunne ringetjes. Rasp de schil van de limoen en pers het sap. Maak de dressing van het sap, de pompoenpitolie, de helft van de honing en de peterselie. Kruid af met peper en zout. Verbrokkel de feta en voeg toe aan de dressing.
4
Steek de barbecue aan. Rooster de pompoenpitten in een pan zonder bakvet. Snij de perziken in tweeën en verwijder de pit.
5
Gaar de perziken, maiskolven en de naanbroodjes op de barbecue. Draai alles af en toe om. Leg vlak voor het einde van de baktijd wat kruidenboter op de maiskolven en verspreid de boter vervolgens met een kwastje. Rasp de parmezaan, strooi over de maiskolven en laat eventjes gratineren. Drup de rest van de honing over de perziken en laat eventjes karamelliseren. Haal de maiskolven en de perziken van de barbecue.
6
Meng de dressing onder de sla, en voeg ook de blauwe bessen en de lente-ui toe.
7
Vul de kommetjes met een flinke portie salade. Werk telkens af met een halve perzik en pompoenpitten. Dien op samen met de maiskolven, de naanbroodjes en de rest van de kruidenboter.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Was de roodlof en de ijsbergsla en verwijder hun stronk. Snij de bladeren in hapklare stukken.
3.
Snij de lente-ui in dunne ringetjes. Rasp de schil van de limoen en pers het sap. Maak de dressing van het sap, de pompoenpitolie, de helft van de honing en de peterselie. Kruid af met peper en zout. Verbrokkel de feta en voeg toe aan de dressing.
4.
Steek de barbecue aan. Rooster de pompoenpitten in een pan zonder bakvet. Snij de perziken in tweeën en verwijder de pit.
5.
Gaar de perziken, maiskolven en de naanbroodjes op de barbecue. Draai alles af en toe om. Leg vlak voor het einde van de baktijd wat kruidenboter op de maiskolven en verspreid de boter vervolgens met een kwastje. Rasp de parmezaan, strooi over de maiskolven en laat eventjes gratineren. Drup de rest van de honing over de perziken en laat eventjes karamelliseren. Haal de maiskolven en de perziken van de barbecue.
6.
Meng de dressing onder de sla, en voeg ook de blauwe bessen en de lente-ui toe.
7.
Vul de kommetjes met een flinke portie salade. Werk telkens af met een halve perzik en pompoenpitten. Dien op samen met de maiskolven, de naanbroodjes en de rest van de kruidenboter.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.