Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Laat de champignons en de spinazie 2 uur bij kamertemperatuur ontdooien op een bord.
2
 Klop ondertussen de eieren samen met de melk op in een kom. Snij de champignonschijfjes fijn en voeg ze samen met de spinazie, de spekblokjes en de kruiden toe aan de eieren. Kruid met versgemalen peper en zout.
3
 Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C). Vet ondertussen de muffinvormpjes in met de boter. Verdeel de eiermengeling over de vormpjes en laat 20 minuten bakken tot de muffins gestold zijn.

Vergelijkbare recepten

Lente-eiermuffins

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

50 g bofrost*
50 g
Vegan
50 g bofrost*
50 g
Vegan
8 stuk(s)
kippenei
4 el
melk
2 el
spekblokjes
1 el bofrost*
1 el
Vegan
0.5 tl
zout
1 snufje(s)
versgemalen peper
1 el
boter

Bereiding

1.
Laat de champignons en de spinazie 2 uur bij kamertemperatuur ontdooien op een bord.
2.
Klop ondertussen de eieren samen met de melk op in een kom. Snij de champignonschijfjes fijn en voeg ze samen met de spinazie, de spekblokjes en de kruiden toe aan de eieren. Kruid met versgemalen peper en zout.
3.
Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 180 °C). Vet ondertussen de muffinvormpjes in met de boter. Verdeel de eiermengeling over de vormpjes en laat 20 minuten bakken tot de muffins gestold zijn.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.