De boerenschotel eventjes in de pan verwarmen totdat het gerecht beetgaar en dan in een zeef laten uitlekken.
2
De 8 eieren samen met de zure room vermengen en afkruiden met peper en zout.
3
In een bakpan een klantje boter smelten en hierin het eimengsel gieten, na enkele minuten de boerenschotel er bovenop verdelen en de geraspte kaas hier overeen strooien.
4
Dit afgedekt even laten garen totdat de omelet gaar is en de kaas gesmolten.
5
Een frisse tomaten salade maken van in partjes gesneden trostomaatjes en fijngesnipperde rode ui. Op smaak brengen met peper, zout, olijfolie en wijnazijn.
6
De Boerenomelet samen met de frisse tomatensalade serveren.
De boerenschotel eventjes in de pan verwarmen totdat het gerecht beetgaar en dan in een zeef laten uitlekken.
2.
De 8 eieren samen met de zure room vermengen en afkruiden met peper en zout.
3.
In een bakpan een klantje boter smelten en hierin het eimengsel gieten, na enkele minuten de boerenschotel er bovenop verdelen en de geraspte kaas hier overeen strooien.
4.
Dit afgedekt even laten garen totdat de omelet gaar is en de kaas gesmolten.
5.
Een frisse tomaten salade maken van in partjes gesneden trostomaatjes en fijngesnipperde rode ui. Op smaak brengen met peper, zout, olijfolie en wijnazijn.
6.
De Boerenomelet samen met de frisse tomatensalade serveren.