Verhit wat olijfolie in een wok en fruit de rode ui. Deze hoeft niet te kleuren. Voeg de balsamicoazijn toe. Laat 2 minuten inkoken en afkoelen.
2
Doe de kerstomaten en basilicum in een schaal. Breng op smaak met peper, zout, olijfolie en rode wijnazijn. Voeg knoflook toe en meng goed.
3
Beleg nu de focaccia’s met de 2 toppings. Schep de rode uien op de eerste focaccia, verdeel er wat rozemarijn over en eindig met de verbrokkelde feta. Beleg de tweede focaccia daarna met de tomatentopping.
4
Bak de focaccia gedurende 20 minuten op 180 °C in de oven of tot de bovenkant goudbruin is en de binnenkant zacht.
Verhit wat olijfolie in een wok en fruit de rode ui. Deze hoeft niet te kleuren. Voeg de balsamicoazijn toe. Laat 2 minuten inkoken en afkoelen.
2.
Doe de kerstomaten en basilicum in een schaal. Breng op smaak met peper, zout, olijfolie en rode wijnazijn. Voeg knoflook toe en meng goed.
3.
Beleg nu de focaccia’s met de 2 toppings. Schep de rode uien op de eerste focaccia, verdeel er wat rozemarijn over en eindig met de verbrokkelde feta. Beleg de tweede focaccia daarna met de tomatentopping.
4.
Bak de focaccia gedurende 20 minuten op 180 °C in de oven of tot de bovenkant goudbruin is en de binnenkant zacht.
5.
Snijd de focaccia in stukken en geniet ervan!
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.