Laat de croissants ontdooien en bereid ondertussen de tomaten en uien voor.
2
Leg bakpapier op een ovenplaat en verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte.
3
Rol de croissants voorzichtig uit tot driehoeken.
4
Maak van de 4 driehoeken een grote driehoek op het bakpapier. Snijd twee vierkanten uit een van de nog 5 resterende driehoeken. Gebruik een vierkant als stam en druk deze aan tegen de boom.
5
Verdeel de tomaten-uienmix over de kerstboom en bestrooi deze vervolgens met de geraspte kaas en de mediterrane kruiden.
6
Houd de vulling in het midden van de boom, tot op ongeveer 1 cm van de rand.
7
Breng nu een tweede laag driehoeken en nog een stam aan en druk de randen samen.
8
Snijd de boom nu in horizontale stroken en sla de stam daarbij over. Vlecht nu iedere strook en leg deze zo op de bakplaat dat er terug een kerstboom ontstaat.
9
Strijk de kerstboom in met het losgeklopte ei en zet hem ongeveer 20 minuten in de oven.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de croissants ontdooien en bereid ondertussen de tomaten en uien voor.
2.
Leg bakpapier op een ovenplaat en verwarm de oven voor op 200°C boven- en onderwarmte.
3.
Rol de croissants voorzichtig uit tot driehoeken.
4.
Maak van de 4 driehoeken een grote driehoek op het bakpapier. Snijd twee vierkanten uit een van de nog 5 resterende driehoeken. Gebruik een vierkant als stam en druk deze aan tegen de boom.
5.
Verdeel de tomaten-uienmix over de kerstboom en bestrooi deze vervolgens met de geraspte kaas en de mediterrane kruiden.
6.
Houd de vulling in het midden van de boom, tot op ongeveer 1 cm van de rand.
7.
Breng nu een tweede laag driehoeken en nog een stam aan en druk de randen samen.
8.
Snijd de boom nu in horizontale stroken en sla de stam daarbij over. Vlecht nu iedere strook en leg deze zo op de bakplaat dat er terug een kerstboom ontstaat.
9.
Strijk de kerstboom in met het losgeklopte ei en zet hem ongeveer 20 minuten in de oven.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.