Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
557 kcal
Vetten:
31 g
Koolhydraten:
43 g
Eiwitten:
26 g

Bereiding

1
 Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
2
 Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
3
 Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
4
 Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
5
 Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.

Onze tip

Vervang de kippenborstfilets door fetakaas voor vegetarische wraps.

Vergelijkbare recepten

Wrap met kip en spinazie

eenvoudig 30 min

Ingrediënten

400 g bofrost*
400 g
Vegan
4 el
zoete chilisaus
2 el
pijnboompit
2 el
olijfolie
200 g bofrost*
200 g
2 bofrost*
2
Vegan
4 stuk(s)
tortilla's
100 g
dikke room
4 el
belegen gouda, geraspt
1 snufje(s)
zout
1 snufje(s)
zwarte peper
4 el
Pesto alla Genovese

Bereiding

1.
Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
2.
Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
3.
Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
4.
Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
5.
Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.