Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
2
Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
3
Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
4
Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
5
Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.
Onze tip
Vervang de kippenborstfilets door fetakaas voor vegetarische wraps.
Laat de bevroren bladspinazie zonder extra water (met deksel) opkoken en giet af. Hak fijn en meng met de chilisaus. Kruid naar smaak met peper en zout.
2.
Bak de bevroren kipfiletstukjes ongeveer 2 minuten in de koolzaadolie in een hete pan met het deksel erop. Laat vervolgens nog 8 minuten doorgaren op middelhoog vuur. Draai regelmatig om.
3.
Haal de kipfiletblokjes uit de pan en stoof de uienblokjes aan in dezelfde vetstof. Voeg de spinazie en de pijnboompitten toe en meng.
4.
Meng de pesto alla Genovese samen met de dikke room en verdeel over de tortilla’s. Strooi er dan de geraspte kaas over.
5.
Verdeel de kippenborstfilet over de tortilla's en plooi de onderste rand naar omhoog om de onderkant te maken en rol dan de zijkanten op.