De sneden gerookt en roggebrood op een bakplaat met bakpapier leggen en gedurende 40 minuten bij 100° C drogen in de oven totdat het spek en roggebrood krokant is .
2
De erwtensoep opwarmen en verdelen over 4 soepkommen en decoreren met het krokant gebakken spek en het roggebrood.
De sneden gerookt en roggebrood op een bakplaat met bakpapier leggen en gedurende 40 minuten bij 100° C drogen in de oven totdat het spek en roggebrood krokant is .
2.
De erwtensoep opwarmen en verdelen over 4 soepkommen en decoreren met het krokant gebakken spek en het roggebrood.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.