Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Voedingswaarden  per persoon

Energie:
722 kcal
Vetten:
55 g
Koolhydraten:
23 g
Eiwitten:
33 g

Bereiding

1
 Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2
 Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3
 Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4
 Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5
 Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.

Vergelijkbare recepten

Verwarmend paprikasoepje met garnalen

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

4 el
sesamolie
3 el bofrost*
3 el
Vegan
2 el
currypoeder
1 peul(en)
knoflookteen
1 tl
gember, geraspt
800 g bofrost*
800 g
Vegan
800 ml
groente- of kippenbouillon
3 takje(s)
tijm
400 g bofrost*
400 g
200 g
verse kaas
1
limoen
zout, cayennepeper

Bereiding

1.
Verhit de sesamolie in een grote kookpot en fruit de uienblokjes aan samen met het currypoeder en de geperste knoflookteen. Het currypoeder mag een beetje aanbakken. Voeg vervolgens de gember en de bevroren paprika toe en giet de bouillon erbij.
2.
Rits de tijm van de takjes, voeg toe aan de soep, en laat alles 20 minuten stevig doorkoken op hoog vuur.
3.
Bak ondertussen de bevroren garnalen 2 minuten stevig aan in een antikleefpan en laat vervolgens nog 3 tot 4 minuten verder garen op middelhoog vuur.
4.
Voeg daarna de verse kaas toe aan de soep, laat opnieuw opkoken en mix fijn. Passeer de soep door een fijne zeef en breng op smaak met limoensap, zout en cayennepeper.
5.
Druppel nog wat sap van de garnalen over de soep en dien op met de garnalen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.