Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur) en dep vervolgens droog. Verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4,5 uur).
2
Snij het vlees in dunne reepjes en doe het samen met de maizena, de norivlokken, de helft van de sesamolie en de helft van de sojasaus in een kom en laat 10 minuten marineren.
3
Maak ondertussen de lente-uitjes schoon, schil de gember en snij beide in dunne schijfjes. Schil de knoflook en hak fijn.
4
Verhit de raapzaadolie in een wokpan en bak de kalkoenreepjes 7 à 10 minuten. Voeg telkens de helft van de gember en de knoflook toe en laat kort mee bakken. Haal alles uit de pan en zet opzij.
5
Stoof de paprika en de lente-uitjes 3 à 5 minuten in het bakvet en voeg de rest van de gember en de knoflook toe. Voeg het vlees toe aan de groenten en breng alles op smaak met de azijn, sake, honing en de rest van de sojasaus en sesamolie. Strooi er nog een beetje norivlokken over en dien op.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
1tl
maizena
2tl
witte sesamolie
2el
sojasaus
1.5tl
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
norivlokken (of 1 el oestersaus), en nog wat nori voor de afwerking
6tl
lente-uitjes
3stuk(s)
gember (3 cm)
6teen/tenen
knoflooktenen
3el
raapzaadolie
6el
rijstazijn (of appelazijn)
3el
honing
Bereiding
1.
Laat de kalkoenmedaillons ongeveer 3 uur afgedekt ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast ongeveer 6,5 uur) en dep vervolgens droog. Verdeel de paprika op een bord, dek ze af en laat ze ongeveer 2 uur ontdooien op kamertemperatuur (in de koelkast 4,5 uur).
2.
Snij het vlees in dunne reepjes en doe het samen met de maizena, de norivlokken, de helft van de sesamolie en de helft van de sojasaus in een kom en laat 10 minuten marineren.
3.
Maak ondertussen de lente-uitjes schoon, schil de gember en snij beide in dunne schijfjes. Schil de knoflook en hak fijn.
4.
Verhit de raapzaadolie in een wokpan en bak de kalkoenreepjes 7 à 10 minuten. Voeg telkens de helft van de gember en de knoflook toe en laat kort mee bakken. Haal alles uit de pan en zet opzij.
5.
Stoof de paprika en de lente-uitjes 3 à 5 minuten in het bakvet en voeg de rest van de gember en de knoflook toe. Voeg het vlees toe aan de groenten en breng alles op smaak met de azijn, sake, honing en de rest van de sojasaus en sesamolie. Strooi er nog een beetje norivlokken over en dien op.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.