Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Extra tijd:

+ 1 uur om af te koelen

Bereiding

1
 Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2
 Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3
 Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4
 Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.

Onze tip

Een andere lekkere variant is met multivitaminennectar en de bofrost*Zomerse fruitsalade.

Vergelijkbare recepten

Fruitdessert met dikmelk

eenvoudig 25 min

Ingrediënten

250 ml
kersennectar
1 verpakking(en)
vanillesaus zonder koken
300 g bofrost*
300 g
Vegan
200 g
room
1 verpakking(en)
slagroomversteviger
500 g
volle melk
1
echte Bourbonvanille
30 g
suiker

Bereiding

1.
Meng de nectar en de vanillesaus samen en giet over de bevroren vruchtenmix.
2.
Klop de room stijf en giet ondertussen de slagroomversteviger erbij.
3.
Meng eerst de volle melk, Bourbonvanille en suiker samen, en spatel er dan de slagroom onder.
4.
Maak in hoge glazen laagjes van telkens vruchten en de dikmelkroommengeling. Zet minstens 1 uur koud voor het opdienen.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.