Grill de bevroren kipfilets 12 minuten op de rand van het vuur en draai ze een paar keer om.
2
cKook om de dip te maken de doperwten 2 minuten in een pan licht gezouten kokend water. Giet de doperwten in een vergiet, laat schrikken onder koud water en laat uitdruipen.
3
Was de munt en pluk de blaadjes. Pel de knoflook en hak hem grof.
4
Pureer de doperwten, munt, knoflook en het citroensap met een staafmixer. Roer er yoghurt en olijfolie onder en breng op smaak met zout, peper en suiker.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Grill de bevroren kipfilets 12 minuten op de rand van het vuur en draai ze een paar keer om.
2.
cKook om de dip te maken de doperwten 2 minuten in een pan licht gezouten kokend water. Giet de doperwten in een vergiet, laat schrikken onder koud water en laat uitdruipen.
3.
Was de munt en pluk de blaadjes. Pel de knoflook en hak hem grof.
4.
Pureer de doperwten, munt, knoflook en het citroensap met een staafmixer. Roer er yoghurt en olijfolie onder en breng op smaak met zout, peper en suiker.
5.
Serveer de kipfilet met de salade en dip.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.