Laat de ruitbroodjes ongeveer 2 uur afgedekt ontdooien bij kamertemperatuur.
2
Giet de paprika trio in kokend water en laat opkoken. Giet de paprika af in een vergiet, laat uitlekken en afkoelen.
3
Verwarm de oven voor op 180 °C en leg een vel bakpapier op een bakplaat. Snijd de broodjes in sneetjes.
4
Spoel en schil de komkommer. Snijd deze in de lengte doormidden en verwijder de kern. Snijd de komkommer vervolgens in grove stukken.
5
Spoel de tomaten, verwijder de steeltjes en snijd het vruchtvlees in grove blokjes. Pel het teentje knoflook en de sjalotten en hak fijn. Snijd 1 sneetje brood in kleine blokjes.
6
Pureer de paprika trio samen met de komkommer, tomaten, het knoflook, de sjalotten, de blokjes brood en 1 eetlepel olijfolie tot een smeuïge crème. Voeg de azijn toe en kruid met peper en zout.
7
Leg de resterende sneetjes brood op de bakplaat. Meng de resterende olijfolie met de kruidenmix. Besprenkel de sneetjes brood met 3 eetlepels van het kruiden-oliemengsel. Houd 1 eetlepel opzij.
8
Bak de broodjes 8 minuten in het midden van de oven. Giet de soep in glaasjes of kopjes, besprenkel met de resterende kruidenolie en serveer met de krokante sneetjes brood.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de ruitbroodjes ongeveer 2 uur afgedekt ontdooien bij kamertemperatuur.
2.
Giet de paprika trio in kokend water en laat opkoken. Giet de paprika af in een vergiet, laat uitlekken en afkoelen.
3.
Verwarm de oven voor op 180 °C en leg een vel bakpapier op een bakplaat. Snijd de broodjes in sneetjes.
4.
Spoel en schil de komkommer. Snijd deze in de lengte doormidden en verwijder de kern. Snijd de komkommer vervolgens in grove stukken.
5.
Spoel de tomaten, verwijder de steeltjes en snijd het vruchtvlees in grove blokjes. Pel het teentje knoflook en de sjalotten en hak fijn. Snijd 1 sneetje brood in kleine blokjes.
6.
Pureer de paprika trio samen met de komkommer, tomaten, het knoflook, de sjalotten, de blokjes brood en 1 eetlepel olijfolie tot een smeuïge crème. Voeg de azijn toe en kruid met peper en zout.
7.
Leg de resterende sneetjes brood op de bakplaat. Meng de resterende olijfolie met de kruidenmix. Besprenkel de sneetjes brood met 3 eetlepels van het kruiden-oliemengsel. Houd 1 eetlepel opzij.
8.
Bak de broodjes 8 minuten in het midden van de oven. Giet de soep in glaasjes of kopjes, besprenkel met de resterende kruidenolie en serveer met de krokante sneetjes brood.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.