Laat de aardappelkoeken ontdooien in de microgolfoven. Plet de aardappelkoeken in een kom en kneed samen met een ei en 20 g warme boter.
2
Vet een springvorm van 26 cm in met boter en druk het aardappelkoekdeeg aan tegen de bodem en de rand.
3
Breng gezouten water aan de kook in een voldoende grote kookpot. Voeg de Groentemix met wortelen toe en breng terug aan de kook. Giet vervolgens af in een zeef.
4
Was de schil van de citroen met warm water en rasp de schil. Rits de tijmblaadjes van de takjes.
5
Voor de vulling: meng de eieren met de melk, room, geitenkaas, citroenzeste en tijmblaadjes met een garde en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
6
Verspreid de wortelmix over de bodem, giet het eimengsel erbij en strooi er tot slot de parmezaan over.
7
Bak de taart ongeveer 45 minuten in de oven op 180 °C.
8
Dien op met frisse, krokante slablaadjes of een Grieks slaatje.
Voor onze vegetarische producten gebruiken we uitsluitend plantaardige ingrediënten zoals melk, eieren, honing en bijenwas. Bij de bereiding van kaas gebruiken we bijvoorbeeld geen gelatine of dierlijk stremsel.
7stuk(s)
7 eieren (medium)
20g
boter
600 g bofrost*
600g
bofrost*Groentemix met wortelen
Het product is momenteel niet beschikbaar
Vegan
Informatie over de symbolen
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Laat de aardappelkoeken ontdooien in de microgolfoven. Plet de aardappelkoeken in een kom en kneed samen met een ei en 20 g warme boter.
2.
Vet een springvorm van 26 cm in met boter en druk het aardappelkoekdeeg aan tegen de bodem en de rand.
3.
Breng gezouten water aan de kook in een voldoende grote kookpot. Voeg de Groentemix met wortelen toe en breng terug aan de kook. Giet vervolgens af in een zeef.
4.
Was de schil van de citroen met warm water en rasp de schil. Rits de tijmblaadjes van de takjes.
5.
Voor de vulling: meng de eieren met de melk, room, geitenkaas, citroenzeste en tijmblaadjes met een garde en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
6.
Verspreid de wortelmix over de bodem, giet het eimengsel erbij en strooi er tot slot de parmezaan over.
7.
Bak de taart ongeveer 45 minuten in de oven op 180 °C.
8.
Dien op met frisse, krokante slablaadjes of een Grieks slaatje.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.