Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Black deal: bestel nu en geniet tijdelijk van € 30 euro welkomstkorting

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden.

Bereiding

1
 Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en kruid flink met peper en zeezout. Snij de kabeljauwfilets in blokjes, wentel de blokjes in de bloem en strijk er een dun laagje mosterd over.
2
 Was de aardappelen en rasp ze met een grove rasp, druk het water eruit en voeg zout toe. Wentel de kabeljauwblokjes in de geraspte aardappelen en druk goed aan.
3
 Verwarm de olie in een antikleefpan en bak de kabeljauwblokjes op beide kanten in ong. 4 minuten goudbruin – wees voorzichtig bij het omdraaien. Haal ze uit de pan en laat ze afdruipen op huishoudpapier.
4
 Voor de saus: doe de room in een kleine kookpot of steelpan en laat zachtjes koken. Voeg de olijfolie en het citroensap toe, kruid met peper en zout, voeg ook de groentebouillon en wat suiker toe. Meng er ten slotte de boter en de bevroren peterselie onder.
5
 Serveer de gebakken kabeljauwblokjes samen met de saus.

Vergelijkbare recepten

Kabeljauwfilet in een aardappeljasje

gemiddeld 60 min

Ingrediënten

600 g bofrost*
600 g
60 g
bloem
2 el
pikante mosterd
500 g
vastkokende aardappelen
40 g
boter
Zeezout
Versgemalen zwarte peper
200 g
dikke room
4 el
olijfolie
0.5
citroen, voor het sap
0.5 tl
instant groentebouillon met stukjes
1 snufje(s)
suiker
2 el bofrost*
2 el
Vegan
Zout
Witte peper

Bereiding

1.
Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en kruid flink met peper en zeezout. Snij de kabeljauwfilets in blokjes, wentel de blokjes in de bloem en strijk er een dun laagje mosterd over.
2.
Was de aardappelen en rasp ze met een grove rasp, druk het water eruit en voeg zout toe. Wentel de kabeljauwblokjes in de geraspte aardappelen en druk goed aan.
3.
Verwarm de olie in een antikleefpan en bak de kabeljauwblokjes op beide kanten in ong. 4 minuten goudbruin – wees voorzichtig bij het omdraaien. Haal ze uit de pan en laat ze afdruipen op huishoudpapier.
4.
Voor de saus: doe de room in een kleine kookpot of steelpan en laat zachtjes koken. Voeg de olijfolie en het citroensap toe, kruid met peper en zout, voeg ook de groentebouillon en wat suiker toe. Meng er ten slotte de boter en de bevroren peterselie onder.
5.
Serveer de gebakken kabeljauwblokjes samen met de saus.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.