Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en kruid flink met peper en zeezout. Snij de kabeljauwfilets in blokjes, wentel de blokjes in de bloem en strijk er een dun laagje mosterd over.
2
Was de aardappelen en rasp ze met een grove rasp, druk het water eruit en voeg zout toe. Wentel de kabeljauwblokjes in de geraspte aardappelen en druk goed aan.
3
Verwarm de olie in een antikleefpan en bak de kabeljauwblokjes op beide kanten in ong. 4 minuten goudbruin – wees voorzichtig bij het omdraaien. Haal ze uit de pan en laat ze afdruipen op huishoudpapier.
4
Voor de saus: doe de room in een kleine kookpot of steelpan en laat zachtjes koken. Voeg de olijfolie en het citroensap toe, kruid met peper en zout, voeg ook de groentebouillon en wat suiker toe. Meng er ten slotte de boter en de bevroren peterselie onder.
5
Serveer de gebakken kabeljauwblokjes samen met de saus.
Für unsere veganen Produkte verwenden wir ausschließlich pflanzliche Zutaten. Auch Zusatz- und Verarbeitungshilfsstoffe dürfen nicht tierischen Ursprungs sein. Das gilt für alle Produktions- und Verarbeitungsschritte.
Leg de bevroren kabeljauwfilets op een bord, dek af met huishoudfolie en laat een nacht ontdooien in de koelkast. Spoel de filets de volgende dag af met koud water, dep ze droog met huishoudpapier en kruid flink met peper en zeezout. Snij de kabeljauwfilets in blokjes, wentel de blokjes in de bloem en strijk er een dun laagje mosterd over.
2.
Was de aardappelen en rasp ze met een grove rasp, druk het water eruit en voeg zout toe. Wentel de kabeljauwblokjes in de geraspte aardappelen en druk goed aan.
3.
Verwarm de olie in een antikleefpan en bak de kabeljauwblokjes op beide kanten in ong. 4 minuten goudbruin – wees voorzichtig bij het omdraaien. Haal ze uit de pan en laat ze afdruipen op huishoudpapier.
4.
Voor de saus: doe de room in een kleine kookpot of steelpan en laat zachtjes koken. Voeg de olijfolie en het citroensap toe, kruid met peper en zout, voeg ook de groentebouillon en wat suiker toe. Meng er ten slotte de boter en de bevroren peterselie onder.
5.
Serveer de gebakken kabeljauwblokjes samen met de saus.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.