De komkommer in de lengte halveren, de zaadjes verwijderen en in mooie blokjes snijden.
2
De suiker, azijn en olie toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Goed doormengen en even laten staan zodat de smaak goed kan doordringen in de komkommer.
3
Voor de koekjes de geraspte kokos in een bakpan doen samen met de pinda’s en op een zacht vuur roosteren. Als de ingrediënten licht beginnen te kleuren de specerijenmengeling eronder mengen, daarna de bruine suiker toevoegen en een beetje laten karamelliseren. De inhoud op een bakpapier verdelen en met een tweede vel bakpapier aandrukken en aflaten koelen.
4
De linguine op Thaise wijze verwarmen en serveren samen met de zoetzure komkommersalade en een kokos-pindakoekje.
De komkommer in de lengte halveren, de zaadjes verwijderen en in mooie blokjes snijden.
2.
De suiker, azijn en olie toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Goed doormengen en even laten staan zodat de smaak goed kan doordringen in de komkommer.
3.
Voor de koekjes de geraspte kokos in een bakpan doen samen met de pinda’s en op een zacht vuur roosteren. Als de ingrediënten licht beginnen te kleuren de specerijenmengeling eronder mengen, daarna de bruine suiker toevoegen en een beetje laten karamelliseren. De inhoud op een bakpapier verdelen en met een tweede vel bakpapier aandrukken en aflaten koelen.
4.
De linguine op Thaise wijze verwarmen en serveren samen met de zoetzure komkommersalade en een kokos-pindakoekje.
Jouw bofrost*voordelen
Pas betalen bij levering
U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies
Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen
Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie
Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.