Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bestel nu en geniet van € 20 welkomstkorting.

Geldig bij aankoop van minimum 60 euro. Alleen voor nieuwe klanten. Zie voorwaarden

Bereiding

1
 Laat de vis en de garnalen 's nachts afgedekt ontdooien in de koelkast, spoel vervolgens af met koud water en dep droog. Snij de vis in hapklare stukken. Maak de selderij schoon, spoel af en snij in schijfjes.
2
 Breng de visfond aan de kook in een kookpot, voeg de prei en een derde van de worteltjes toe, laat opkoken en laat nog ongeveer 10 minuten pruttelen.
3
 Verhit de zonnebloemolie in een antikleefpan en stoof de vis, selderij en de rest van de worteltjes ongeveer 5 minuten aan. Voeg de citroen toe, kruid met peper en zout.
4
 Kook ondertussen de lasagnevellen beetgaar in een ruime hoeveelheid gezouten water tot ze beetgaar zijn.
5
 Voeg de sherry en de reuzel toe aan de groenten en pureer alles. Zet nogmaals op het vuur en breng al roerend opnieuw aan de kook, dik de saus eventueel in met sausbinder. Voeg de garnalen toe, laat ze doorverwarmen en kruid af met peper en zout.
6
 Giet de lasagnevellen af in een vergiet, maar laat ze niet uitlekken. Doe de vellen voorzichtig terug in de kookpot, bedruip met de truffelolie en meng voorzichtig.
7
 Dresseer vier borden telkens met 2 el sherrysaus, leg er een lasagnevel op en dan de helft van de visragout, en giet er dan terug een beetje sherrysaus over. Leg er opnieuw een lasagnevel over en doe er de rest van de sherrysaus met de koningsgarnalen bij. Garneer met peterselie en dien op.

Onze tip

In plaats van truffelolie kan ook kwalitatieve olijfolie worden gebruikt.

Vergelijkbare recepten

Visragout op lasagnevellen

gemiddeld 30 min

Ingrediënten

500 g
Noordzeepladijs-/scholfilets, natuur
200 g
bleekselderij
400 ml
visfond
200 g
Prei
400 g bofrost*
400 g
Vegan
1 el
zonnebloemolie
4 el
citroensap
8
lasagnevellen
4 el
sherry
100 g
reuzel
1 el
sausbinder
1 el
truffelolie
2 el bofrost*
2 el
Vegan
Zout
Peper

Bereiding

1.
Laat de vis en de garnalen 's nachts afgedekt ontdooien in de koelkast, spoel vervolgens af met koud water en dep droog. Snij de vis in hapklare stukken. Maak de selderij schoon, spoel af en snij in schijfjes.
2.
Breng de visfond aan de kook in een kookpot, voeg de prei en een derde van de worteltjes toe, laat opkoken en laat nog ongeveer 10 minuten pruttelen.
3.
Verhit de zonnebloemolie in een antikleefpan en stoof de vis, selderij en de rest van de worteltjes ongeveer 5 minuten aan. Voeg de citroen toe, kruid met peper en zout.
4.
Kook ondertussen de lasagnevellen beetgaar in een ruime hoeveelheid gezouten water tot ze beetgaar zijn.
5.
Voeg de sherry en de reuzel toe aan de groenten en pureer alles. Zet nogmaals op het vuur en breng al roerend opnieuw aan de kook, dik de saus eventueel in met sausbinder. Voeg de garnalen toe, laat ze doorverwarmen en kruid af met peper en zout.
6.
Giet de lasagnevellen af in een vergiet, maar laat ze niet uitlekken. Doe de vellen voorzichtig terug in de kookpot, bedruip met de truffelolie en meng voorzichtig.
7.
Dresseer vier borden telkens met 2 el sherrysaus, leg er een lasagnevel op en dan de helft van de visragout, en giet er dan terug een beetje sherrysaus over. Leg er opnieuw een lasagnevel over en doe er de rest van de sherrysaus met de koningsgarnalen bij. Garneer met peterselie en dien op.

Jouw bofrost*voordelen

Pas betalen bij levering U heeft de keuze van betaling, u kunt direct betalen op het moment van levering bij de verkopers.
Persoonlijk advies Als je vragen hebt, staan je verkoper en onze klantenservice altijd voor je paraat.
Gratis ruilen Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, betalen wij het aankoopbedrag terug.
Kwaliteitsgarantie Alle bofrost* producten zijn zonder smaakversterkers, kunstmatige kleurstoffen en bestraalde ingrediënten.